Pazar günü hava 15 derece parçalı bulutluymuş
Pazar günü hava 15 derece parçalı bulutluymuş
Yazmamışım cevap üzerine pardon...
Ben de "durum ne gösterir şimdiden söyleyemem. Önümüzdeki iki haftasonu da durumum epey karışık."
Cumartesi Yalova'ya geçeceğim, pazar bir süre daha orada olma ihtimalim yüksek vs.vs. ama Yalova içinde veya yakın civarında olacağını düşünmüştüm ben organizasyonun. Yine de belki ayarlarım kendimi bir ihtimal.
Beleş yazılmış mesaja konmak da ayrı güzelmiş
Herese selamlar...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Hava bize fark etmez ısı yalıtımlı barakamız soğuktan, verandamız yağmurdan, Kurt köpeğimiz tehlikeden korur mekan sağlam yani :D:D... Gelmeyene kötü olacak sucuklar köfteler :D :D :D...
Yalova ses ver pikniğe az kaldı :D. Gelin gelin benim az zamanım kaldı gidiciyim görüşelim.
Tecili bozdurdum. Askerlik yoklamam da yapıldı, sağlık raporumda onay aldı nisan 2013 te gel teskere gel teskere :D D: :D...
Evet arkadaşlar Nisan 2013 te yaylalar yaylarar diyerek birliğe teslim olacak şimdi askerlik şubesinden geldim herşey tamam 1 2 3 Nisan tarihlerinde Tuzla Piyade okulunda sınava girdikten sonra birliğime teslim olup aranızdan bir süre ayrılacağım gidene kadar hepinizle görüşmek isterim işiniz yoksa pazar günü gelirseniz görüşelim helalleşelim :D...
aksılk cıkmassa ben geleceğim berkay sanırımım emrede gelecek.. en kötüsü sana mutlaka cepten haber veririm.. ama gelmeyi çok istiyorum..
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:04 ----------
erdemlede konustum çok yoğun fırsatı olursa oda gelecek..
benim içi uygun 13.00 yarın geliyorum..ALLAHın izniyle..
sorma uğur 95 model 5000tl bmw var orda.. içim gidiyor ruhumun bir yanı hep enduroda alsende rahatla sivilce çıkacak suratında sonra sıkıntıdan..
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)