taşımazki..
Saolasın abi sen ne yaptın motor işini?
ANGARAJ
Abilerim ayın 23 de önümüzdeki cumartesi yada 24 ünde pazar işiniz varmı mangala gelirmisiniz 1 hafta önceden sölüyorum ki haberiniz olsun. Sucuklar tavuklar köpteler ne dersiniz bakalım ...
Getirecek biri olursa yuzde 90 gelirim ama pazar olursa..
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:01 ----------
Regal raptorum var artik onu toparlamaya basliyoruz bu arada senin bmw nin aynisi vardi tamircide 95model.5000tl icim gitti
Mevlüt Regal başlandı mı toplanmaya ve kim topluyor
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
Depodan cikardik abi basliycaz nasipse.. Onemli olan depodan cikarmakti. Orhan usta topliyacak cok guzel topliycam dedi iyi usta gorecez omer abiylede gorustum motoru frafikten cekmisler..ruhsat kayip diye 48 plkaymis toplat hemen ruhsati cikaralim dedi yeni plaka cikaracaz evrak islerini halletmis
Hayırlı olsun mevlüt abim bizde bugün sizin il temsilcisiyle oturduk muhabbet ettik
ANGARAJ
Abi Yalova tayfasını topla sen işte bu ulvi görev senin olsun :D
---------- Post added at 00:52 ---------- Previous post was at 00:49 ----------
Abi önümüzdeki pazar işin yoksa yani ayın 24 ünde değirmendere de mangal yapacağız sende buyur gel mevlüt abiler ile birlikte.
Bizim açımızdan pazar günü kesin abilerim kardeşlerim. Sizi bekliyoruz :D...
Pazar kaç gibi, nerededir? Bir ihtimal fırsat yaratırsam uğrayabilirim ben de...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Haftaya durum ne gösterir şimdiden söyleyemem. Önümüzdeki iki haftasonu da durumum epey karışık.
Cumartesi İstanbul'a geçicem, pazar çalışabilme ihtimalim yüksek vs.vs. Belki ayarlarım kendimi bir ihtimal.
Gelmeye çalışıcam Berkay.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)