sen şimdi yalovadan iza et bana.yalovadan gelirken altınowa ışıklarına geldik.1 km daha ileri gidicez sonra??????
sen şimdi yalovadan iza et bana.yalovadan gelirken altınowa ışıklarına geldik.1 km daha ileri gidicez sonra??????
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
Sonra ısıklardan 100 metre karamürsel tarafında sağa çıkıs war atılım sitesi diye ordayım
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Selamlar
En sonunda aldım Mesut artık motor um oldu
Merak ediyorsundur ne aldığımı ama hemen söylemicem Fazer değil vazgeçtim ondan Tenereyi değerlendirdim
En geç cuma alıcam istanbuldan
Kendime hayret ediyorum nasıl bu kadar bekledim diye. Herşeyde var bir hayır işte uygun aldığımı düşünüyorum çok modelli değil ama bana yeter Tenerede elimde kalmamış oldu En çok ona seviniyorum zaten Hadi hayırlısı
Hayırlı olsun bakalım kazasız sürüşler
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Hayırlı olsun tekerin hep düz bassın...
Giresun lu o Giresun MT topic inden cakalaz ı gören yazıyo zaten
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
hayırlı olsun ee artık ıslatmak lazım ozaman cakalaz şu fotolar nerde hani sizin evde çekildiğimiz unuttuğumu sanma sakın
tamam dostum merak etme orda olucaz bu arada bak melek gibi adamım kafamın üstünde bembeyaz halka oluşmuş
Aynen walla dediğin gibi Hepiniz Melek siniz
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
herkeze merhaba pleyboy77başkan sayesinde bende üye oldum bütün mt cilere selam
herkeze merhaba playboy77başkan sayesinde bende üye oldum bütün mt cilere selam
Hoşşgeldin Misocan Kalıcı olursun inşallah
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
hoşbulduk abi hayırlı olsun motorun nezaman geliyor
hoşbulduk cakalaz ömür boyu kalıcıyım bağımlılık yapar tutku yaratır
resimler için teşk'ler çakOoO
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
resimler güzel çıkmış çakoo sağol
arkadaslar merhaba 19 yada 20 agustosta cinarcikta kamp kuracagim 2 gece tahminen sizin bildiginiz guvenli olan bir kamping varmi acaba daha once hic gitmedim cinarciga isim verebilirseniz cok iyi olucak gercekten cunku cadiri kurduktan sonra bazi esyalarimi icine birakip yalovaya inmem gerekiyor gece donucem tekrar tavsiyelerinizi bekliyorum tesekkurler
İnsanlarla Ugraşmaktansa Makinalarla Uğraşmayı Tercih Ederim....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)