bende burdayım ama emoka gidemedim
bende burdayım ama emoka gidemedim
evet guguk'ta da hyo var.benimkisinin aynısı.34 plaka.emok gerçekten bir harikaydı.katılım çok fazlaydı.çok eğlendik.organizasyonu çok beğendim.tek eksiği 24.30 gibi etkinlikler sona eriyor.yinede herşeye rağmen güzeldi..yollara gelince giderken hata yapıp yenişehir tarafından gittik ve bol virajlı dar bir yoldu.oldukça yordu bizi.(sivrisinekler cabası ) dönüşte kütahya-inegöl yolundan geldik.oldukça iyi bir yoldu.baya zevk aldım o yoldan
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
yanlış duymuşsun playboy_77 kim nerden çıkarıyor böyle şeyleri anlamamki
nasıl oldu anlamadım ama 5 kuruş vermeden vermişler motorsikleti.işin içinde bit eniği olmasından korkuyorum.ayrıca babası öğrendi motorsiklet aldığını ve motoru bağlamış.şuan kitli duruyor motorsiklet.babası iyice araştırıcam motoru demiş.babası şimdi motorsikleti araştırıyor...şuan motorsiklet 600 km fln oldu ama mete basa bas gidiyo.rodaj diye bişey bilmiyor.30 kez söledim basma şuna diye.2 dk basmıyo 3. dk yine basıyo..3 ay sonra motoru alır eline
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
valla o motor nerden çıktı akşam bir baktım motorla geldi ne yaptı ne etti anlamadık valla ama yüzündeki gülüşü ve heyecanı hiç unutamıycam umarım mutlu olur daha iyilerini alır
Arkadaşlar sonunda geLDim Altınova Atılım Sitesindeyim.. Yolunuz düşerse bu taraflara görüşelim
NOT : Motorum Rize de kaldı
Bu arada arkadaşlar ; Buralarda Şöyle Hyo veya üzeri motor kiralayacağım bi yer yok değil Mi Varsa haberim olsun lütfen Takılırız
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Ama muhakkak bekliyorum arkadaşlar.. Pazar günü bendesiniz Yarım saat da olsa bi çayımı kahvemi içersiniz 0555 284 65 14.. Burdan sürekli ulasabilirsiniz bana ... ZAten özelden de atarım Karamürsel tarafından altınovaya gelmeden 1 km geride.. Atılım Sitesi yoldan yukarda
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)