arkadaslar ben çok geç kalımısım burayı bulmakla ya hem motora hemde hemserilerime ...
ağlamak istiyorum...nasıpse yakında motor alıyorum ınsallha bu meası bır yerlerde gorenler vardır he ayrıca ben ıstanbuldayım
arkadaslar ben çok geç kalımısım burayı bulmakla ya hem motora hemde hemserilerime ...
ağlamak istiyorum...nasıpse yakında motor alıyorum ınsallha bu meası bır yerlerde gorenler vardır he ayrıca ben ıstanbuldayım
Bende eşmeliyim, bi gezi olsada katılsak.
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
talkie fatih'i tanıyorum ama şu an onda tiger var. (Aleyküm Selam)
Hmm bi ara benim motoru alacak olmuştu.Onların bi sitesi vardı kapandı heralde.Sitenin durumu hakkına bir bilgin var mı_?
Satılık Asya125t-Spidi mont
Eşmeliyim ama karahallıda oturuyorum yeni motorcu omaya çalışıyorum ama uşakta istegin şeyleri bulmak daha zor. Motorcu olmak daha zor. Karahallıya gelne olursa gerisi benden
UŞAK MT Ailemizin RAMAZAN BAYRAMI'nı en içten duygularımla kutlarım...
Kazasız bol keyifli sürüşler..
__________________________________________________ _____________Murat GERGERLİ ve AİLESİ
.
ben de uşaklıyım gec farkettim burayı sizi gorduğüme cook sevindim uşakın adını gormek bile cok gusel oldu bana banazlıyım aslen hasan koy belki aranızda babamı bilen bissürü kişi vrdır die düşünüorm herkese coookkkk slm kucak dolusu sevgiler
heyecandan selam vermemişim hepinize selam cok mutlu oldum yhaa nese kib
uşakMT ve bütün motosiklet camiasının kurban bayramı mübarek olsun. hayırlı bayramlar bursa MT
Tüm uşak mt arkadaşlarımızın kurban bayramını kutlarım. nice bayramlara.
adana mt.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
Uşak MT'nin Yeni Yılını En İçten Dileklerimle Kutlarım.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
koskoca sitede uşak'tan aktif olan yok zaar
ben eşme damadıyım,dediğin gibi uşak mt durgun kışta geldi,yaza açılır herhalde
::tutkuy::
Merhaba Arkadaşlar. Bende uşaklıyım. Merkezden. Burayı baya bi geç fark ettim ama sonunda buldum. İnşallah yaza toplanırız.
Görüşmek dileğiyle.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)