Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
7. sayfa BirinciBirinci ... 56789 ... SonuncuSonuncu

[Uşak - MT]

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı zydar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GN250
    20 haziran olabilir özgür ama bu motorla evden izin almam zor babam güvenemiyor motora sorun çıkartıcak diye ama ben ikna etmeye çalışırım grup halinde gidicez falan diye

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    taner_k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    satıldı :)
    merhaba hemşehrilerim bende aslen uşak eşmeliyim..kayapınar köyünden...

ama ayda yılda bir gelebiliyoruz bu sene gelebilirsem görüşmek ve tanışmak dileğiyle
    İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
    vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
    ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!

meLanchoLie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Rus 350 Cc
    Bende Uşak - Eşme ' liyim taner_k ... Ada Internet Cafe ' deyim her zaman beklerim .
    Akıl Ile Hız Ters Orantılıdır Biri Yuksekse Digeri Dusuktur.... Ama kime ne :D
    Naber:P

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Uşak MT uyuma.....................
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

talkie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR125 CITY
    Ben uyanığım ama geride kalan ne alemde bilmiyorum...
    Satılık Asya125t-Spidi mont

Motosikleti
    Bir şehidimiz varmış Uşakta...Allah rahmet eylesin kardeşime...ailesinede sabır dilerim...ateş düştüğü yeri yakar...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

headhunter251 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer
    29 Ekim'de İstanbul'da düzenlenecek olan kortej çok anlamlı olucaktır diye düşünüyorum.orada yazılmış "haydi İzmir size yakışmıyo" falan çok yanlış.Haydi Türkiye tüm MT il grupları aynı gün tek kalp olalım
    Bence her şehrimizde aynı gün tüm motosiklet tutkunlarını kortej içinde bulundurmak en güzeli olacaktır.Bu olay sadece İstanbul ve İzmir'de tıkanıp kalmamalı.Her fırsatta yakınmasını biliyoruz:
    -Bizleri farkedin artık!" diye.
    Eğer ki bu kortej olayını tüm şehirlerimizde aynı gün içerisinde yaparsak; artık bizlerin serseri motorcular olmadığımızı da anlarlar...
    ..:: Nerde O Eski Günler? ::..

İHTİYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    2 haftadır Uşaktayım.Soğuğa rağmen yollarda motorcular görmekteyim ancak forumda yoklar.Burmalı camii yakınlarındayım.
    Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.

Motosikleti
    Alıntı İHTİYAR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2 haftadır Uşaktayım.Soğuğa rağmen yollarda motorcular görmekteyim ancak forumda yoklar.Burmalı camii yakınlarındayım.
    Abiiiiiiiiiiiii...Dörtyol var ya dörtyol...Uşak transit geçiş yeri...neyse HükümetKonağına doğru yönel...20 metre sonra yolun başında UYAR MARKET var...benim halaoğlum işletir orayı...AHMET UYAR...

kendisine uğra bi çayını iç...İstanbuldan dayıoğlun Metenin selamı var arkadaşıyım de...hadi be...hoş bir ambians...halalarım dayılarım...köyde akrabalarım...Uşak benim herşeyim...

yani Dörtyolda gözüne bile çarpar Uyar market...dörtyola gidince hemen görünürde...

talkie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR125 CITY
    Ben varım Uşaktan bu siteye en aktif olarak katılanlardan ama motoru sattığım için daha az görünüyorum şu sıralar sitede.Uşakın ilçesindeyim ben ama hafta içi merkeze gelicem oralarda olursan sana bi acı kahvemizi ısmarlarım
    Satılık Asya125t-Spidi mont

İHTİYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    Organize sanayii Sesli firmasında makina kuruyorum,yoğun çalışıyorum.
    Dörtyol kapalı,köprülü kavşak çalışması var.
    Başkan 55 günde bitireceğiz diyor 27 gün kaldı,daha ayak betonları bitmemiş.
    Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.

Motosikleti
    Organize sanayii Sesli firmasında makina kuruyorum,yoğun çalışıyorum.
    Dörtyol kapalı,köprülü kavşak çalışması var.
    Başkan 55 günde bitireceğiz diyor 27 gün kaldı,daha ayak betonları bitmemiş.
    abi o battaniye firmasının sahipleri benim has hemşom olurlar...hatta Baba tarafından dıdının dıdısı akrabalarım sayılırlar...Karahallı Kırkyaren köyünden...

Biz Aysallar...Onlar halam Çınar ailesiyle uzaktan akraba...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    twıster
    arkadaslar kutahya dan bayramınız kutlar we esenlıkler dılerım..

muratgergerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tüm MT UŞAK ailesinin yeni yılı kutlu olsun..Sağlık ve mutluluklar dilerim..
    .
    Saygılar...
    ========= muratgergerli=======
    İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
    ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    twıster
    arkadaslar yenı yılınız hayırlara wesıle olur ınsallah...kütahya..

Motosikleti
    250 MCT
    MT UŞAK ailesinin yeni yılı kutlu olsun. Yeni bir motorcu katıldı aranıza havaların ısınmasını dört gözle bekliyorum. Ekipmanlarım eksik kask motnt vs bu arada şarj rölesi arızalı 2 ay olacak garantiden gelmedi.Motora binememek ne zor.Daha 300 km yaptık.

Motosikleti
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eşmeye geçen yaz gittim...orda dostlar sağolsunlar beni gezdirdiler bol bol...baksana resimlere...

Alıntı meLanchoLie adlı üyeden alıntı
    Metehan abi ve Bendeniz... :-)

Ve Bulusma Noktasi ... (Benim Mekanıım)

Cocuklarimmmmm

Ve carpediem064 kardesimin makinasi geliooor...

T e a M - 6 4 :o

Carpediem064 Kalkis Videosu icin ...

Burayı tıklaın

Bu da donusu

Burayı tıklaın

fatih ve nazmi kardeşlerimin kulakları çınlasın...bu yaz mutlak oradayım...eşme ulubey..karahallı...uşak...denizli...izmir...

Nazmi kardeşim şu an asker..İzmirde posta...yangel yat Ozman...şafakda 120

geçermi Nazmii...bitermi bu askerlik...

UŞAKLI HEMŞEHRİLERİME SELAMLAR....

jackal_64 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 900
    merhaba bende uşaklıyım ama malesef istanbuldayım ama motorumu değiştiricem güzel bir honda almak istiyorum alıyım hemen düşücem yollara doğru uşağa kafam bozulursa antalyayı bulucam bu istanbulda da adam gibi bi grup bulamadım

Motosikleti
    bmw r 1150 rt
    MT ANKARA olarak izmir ve ankarayı yakın etme çabalarının eseri olarak 10 – 11 MAYIS UŞAK-BANAZ ilçesi BÜYÜK OTURAK nahiyesinde bulunan gölet de bir gece kamp yapmaya MT ANKARA olarak karar verilmiştir. Mt Ankara (prometheus) organizasyonunda bu gezi koordine edilecektir. Kendisine tsk ediyoruz. Bölge illerdeki mt dostlarını bekliyoruz.

HEM KAMP YAPİLABİLECEK HEM DOGA İLE İÇ İÇE ÇAMLAR ARASİNDA BİR GÖLET.... ANKARA YÖNÜNDEN GELENLER İÇİN AFYONDAN 50 KM SONRA... İZMİR YOLU ÜZERİNDE.. AFYON İZMİR ASFALTİNDAN ÜÇ KM İÇERDE VE ÇAM ORMANI ARASİNDA HARİKA BİR GÖLET....

GÖLETE TEPEDEN BAKILIYOR.. MÜTHİS KEYİFLİ.. BURDA KAMP YAPMAK İCİN HER ŞEY VAR SANKİ BİZLER İÇİN HAZIRLANMIŞ.. ÇOK GÜZEL BİR YER HARİKA SUYU OLAN ÇESMESİ, MASALARI, SEYİRİ DOYULMAZ MANZARASI, WC.. Sİ MEVCUT.... GÖLETİ GEZMEK İÇİN MOTORLU TEKNESİ BİLE VAR... BURASİ BİZİM BİR KARDEŞİMİZİN ALABALIK YETİŞTİRİLMEK ÜZERE DSİ DEN KİRALANMIŞ. VE GÖL ALABALİK DOLUUUU BİNLERCE BALIK YETİSTİRİLİYOR BALIKLAR İÇİN PARA ALACAĞİNİ SANMIYORUZ AMA YİNEDE ARAMIZDA UYGUN BİR ŞEY TOPLARIZ… ARKADAŞIMIZ OLAN RECEP TÜRKMEN BU ZİYARETTEN FAZLASİ İLE MUTLU OLACAKTİR.... HA BU ARADA OLASI BİR DURUMDA BARINABİLECEĞİMİZ KONTEYNIRDA VAR VE GECE ATEŞİ İÇİNDE DİLEDİĞİNİZ KADAR ODUN BU ARADA MÜZİSYEN DOSTLARADA GECENİN KARANLIĞINI AYDINLATMALARI HUSUSUNDA DESTEKLERİNİ ESİRGEMEYECEKLERİNİ UMUT EDİYORUZ.

Gidilmesi planlanan bu yerin you tube de tanitim videosuna ulaşabilirsiniz..
    you tube de arama yerine buyukoturak - baraj yazildiğinda izlenebilinir yada...........

http://video.google.com/videoplay?do...18914157581100

http://www.youtube.com/watch?v=hUnFy9LrbNQ

yukardaki linklerdende gidilmesi önerililen yere ait video yu izleyebilirsiniz

BU KONU İLE İLGİLİ YAZILANLARI TAKİP ETMEK İSTEYEN MT SEVERLER.
    AŞAĞIDAKİ LİNGİN BULUNDUĞU FORM ADRESİNİ KOPYALAYIP ADRES ÇUBUĞUNA YAPIŞTIRABİLİRLER………..

http://www.motosiklet.net/forum/duyu...bulusmasi.html

Motosikleti
    HArley Davidson Softail Heritage Deluxe
    Alıntı talkie adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben varım Uşaktan bu siteye en aktif olarak katılanlardan ama motoru sattığım için daha az görünüyorum şu sıralar sitede.Uşakın ilçesindeyim ben ama hafta içi merkeze gelicem oralarda olursan sana bi acı kahvemizi ısmarlarım
    MErhaba Sadışlaaam nassıngız baham gareee!!

Ben Banaz 'da öğretmenim aslende Banazlıyım. Kısa süre önce bende yaya kaldığım için bende sık giremez oldum ahanda buralara.

7. sayfa BirinciBirinci ... 56789 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler