Arkadaşlar 2-3 haziranda Uşak"ın Sivaslı ilçesinde geleneksel çilek festivali var tüm forumdaşları beklerim...
Arkadaşlar 2-3 haziranda Uşak"ın Sivaslı ilçesinde geleneksel çilek festivali var tüm forumdaşları beklerim...
Satılık Asya125t-Spidi mont
haziranda gelmemiz zor ama oraya gezi olcak gibi gözüküyor
hee birde unutmadan 22-23-24 haziran eşme kilim festivali var
okul 2 haziranda bitiyor fakat yaz okulu var festivalden bi kaç gün önce eşmeye dönecem tekrar. 19-20 haziran gibi.Gelmeyi düşünen olursa haber versin bana
gelicek olursak kesin haberin olur imkanları zorlarız biraz
bu aralar cok geziyoruz zaten
zaten sana haber vermiycezde kime vercez. ama belki sürpriz yaparız
evet gelebilirsek sana haber vermiycez özelden yazışıpta buluşuruz sen forumda okursun
oda olur aslında yolda gelirken çektiğiniz fotoları mola verdiğiniz bir iki yerden siteye atında canlı canlı takip edelim,buraya vardığınızda tamamlarız gezi fotolarını,çok güzel olur bu hem.ve bir ilk olur
Arkadaşlar festivalimizi gögsümü gere gere reklam edebilirim . ONE demiş zaten tarihini . Ama harbiden güzeL oLuyo kopun gelin . saat 12.30 dan sonra hayat bitiyo biz yeni bi hayat akımı geliştiririz ;) Yollar damarsa biz kan olur akar gideriz gecelere
Akıl Ile Hız Ters Orantılıdır Biri Yuksekse Digeri Dusuktur.... Ama kime ne :D
Naber:P
benim kastım msn değil siteye topic açın.uşak gezisi diye mesela çanakkaleye kadar çektiğiniz fotoları siteye ekleyin altına not düşün gezi dewam ediyor diye fln.Sonra başka bir mola yerinde atılabilir tekrar fotolar.Yada bana yollarsınız ben eklerim fln.biraz zahmetli olabilir ama takip edenlerde sevecektir bu fikri.Ayrıca Melancholie nin de dediği gibi festival çok güzel oluyor,geldiğinize değer bence.
özgür haziran başında gidiyo ben o tarihte gidemem ne yapalım artık fotolarla yetincez
seneye kadar aletleride değiştirmiş oluruz %85 ihtimalle daha rahat geçer yol
%85 i aşar o ihtimal ben bunun için gece gündüz çalışacam ama olsun değer motor için
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)