toplanıyoruz tekirdag mt - usak mt bulusması olacak bu tam anlamıyla
evet olcak kesin hatta. oradaki arkadaşlarlada tanışmış oluruz
valla güzel olur.Uzun,yorucu ve keyifli bi yol olur
hade inşallah sizi burada görmek çok güzel olur
sende buradan kendi motorunla geziye katılabilsen çok güzel olurdu zaten bizde yavaş gidiyoruz senin bws götürür seni. eee bakımlarını biz yaptık nede olsa dimi
çin işkencesine mağruz kalmayı tercih ederim.200-300 km ye dayanabilirim fakat nerdeyse 700km yol çok ağır benim için.özellikle bws ile.Ama önümüzdeki yıl yeni aletle olabilir.
o yeni alet dediğinle benzin parasının hesabını tutamazsın sen 4 silindirli alet
kısmetse seneye bende cbf150 alıyorum zaman uygun olursa bende gelebilirim
hiç sorun değil yeterki olsun,bir ay yemem içmem motora binmem sonra tam binerim zaten motoru kışın alıcam,nası gezeyim ki?para cepte kalacak demektir.300-400 ayırdıkmı yeter
bende artçın olurum bari senin benim motordan hayır yok
gökhanında kanına girdim sonunda inşallah alırsın gökhan sende motosiklet alırsan çok güzel olur bizim grup byümüş olur hem.
gökhan kışa alıyomuş motoru bu yaz zaten sende değiştirmiycen anca bidahaki yaza olur ama fark etmez hem gökhan ehliyetinide almış olur rahat rahat gideriz
Ooooooooh muhabbet sarmış götürmüş valla ... Ne güzeL ya cok sevindim ben bu işe. Buyrun gelin arkadaslar hepinizin basimizin üzerinde yeri var . Ki one nickli kel kafali arkadasimiz ortak noktamiz diye düsünüyorum ben ...
Motor konusunda da stress yapmain bence yavas yavas gelirsiniz unutulmicak bi ani olur diye düsünüyorum ben.
Bu arada Suzuki Gn250 yi görmek istiorum 3 motorcu amcamdan birisinin ilk makinasiymis o ... buralarda yok öle motorlar malesef.
Faruk abi 2 hafta degil 2 ay kal hic farketmez ...
Akıl Ile Hız Ters Orantılıdır Biri Yuksekse Digeri Dusuktur.... Ama kime ne :D
Naber:P
o ortak noktamız emre eşmede ögrenci olarak bulunuyor bi aksilik olmazsa gelicez hep birlikte
evet o kele slm söyle zaten okur oda gelcez yaza kısmetse
kel okudu bütün yazdıklarınızı arkadaşlar bende buraya gelmeniz konusunda sonuna kadar destekçiyim size.Fatih e sözüm var seneye atlayıp gelicem.
inşallah olur böyle bir gezi ve bende katılırım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)