bws de gider bişey olmaz bakımları tam olsun yeter
gideriz iştre arkadaşlar,
çanakkale mt izmir mt,manisa mt
gezerekten gideriz işte.
::tutkuy::
ben çoktan iş başı yapmış olucam,bensiz gidiceksiniz siz gidin abi,benim canımın yarısı orda mecbur gidicem yani ağustosta.
::tutkuy::
ağustosta gelirseniz haber verin ben buralarda olucam görüşürüz bare
www.grafela.com | bilişim & tasarım & fotoğraf
:D biz emreyle gelmeyi düşünmüştük fakat yediremedik.İki kişi o yol çekilmez ve başımıza bişey gelse ne yaparız diye düşünmekten sonunda vazgeçtik.
nasıl olsa bi çare bulunuyor ortada kalınmıyor ve olmadı bi güzel itiliyor
cıkıp görmek lazım
haklısın aslında o cesareti bünyede barındırmak lazım.
Valla arkadaslarim abilerim ablalarim lafi uzatmaya gerek yok... Usak'imiza gelen herkesi Esme - Ada Internet Cafe & Bilgisayar Hizmetleri'nde agirlamaktan gurur duyarim .Faruk abi sen zaten gelcen bak sözün var
Akıl Ile Hız Ters Orantılıdır Biri Yuksekse Digeri Dusuktur.... Ama kime ne :D
Naber:P
Her ikisi de hayırlı olsun dostum.Kesinlikle çocuk olmadan motorun tadını iyice çıkar.Bizim 1 aylık bebişimiz var motora pek binemiyorum
başka yerlerden buluyorum bunları talki hocam...ayıp oluyor ama...insan bi haber verir yav...kızmı oğlanmı...ismi ne...Allah uzun ömürler versin...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
emre ben seni artçı olarak götürürüm diycem ama aleti değiştirmeden zor gider bu alet tek bile dinlenmeden gitmiyo uzun yolda yaşlandı artık ama genede giderim grup halinde uşağa gidilirse. yaza yapalım bişeyler.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)