Yarın sabah istanbuldan Edirne'ye gidiyoruz katılmak isteyen olursa takılsın
Yarın sabah istanbuldan Edirne'ye gidiyoruz katılmak isteyen olursa takılsın
Merhaba. Bende çorludayım 👍
Selamlar millet.
Bana usta tavsiyesi verebilir misiniz?
Muratlı da yaşıyorum, çorlu, burgaz, t. Dağ daki ustalar olur.
Teşekkürler.
Selamlar. Tekirdağ Saray'dayım.
Çok sessiz buralar Tekirdağ
Merkezde ciddi anlamda scooter var ve bu benim çok hoşuma gidiyor
benimde anason beyazı hoşuma gidiyor ama motorum siyah sayın il temsilcim.. koca bir yaz geçti bir buluşma yapmadınız ?? bu konuları tartışırdık??? yok benim klavyem iki teker diyorsanız klavyede tartışalım bu konuyu.. mesela Tekirdağ bölgesi kışın motosiklet kullanılacak yerler varmıdır ?? sürmeyecekseniz kışın, ben youtube de araştırırken kışın ayazında Tekirdağ bölgesinde motosiket sürebilen bir iki arkadaş buldum.. belki bir kış aktivitesi hazırlarsınız katılırız.. bahsettiğim yürekli arkadaşlar linktedir.. '' https://www.youtube.com/watch?v=EJqw...URnqQ&index=19
özledim o günleri.evet güzel günlerdi sürekli bakıyorum zaten bende de videoları var iyi adamdı rahmetli. bu ara fazla sardım , her sarap içtiğimde gazoz istiyorum millet "tatlı şey içilmez şarapla" diyor, ama öyle bi güzel geliyor ki belki beraberce içilen günlerin tadı olduğundandır.. hep aklımda...
her neyse 3 tane yolda diye duydum.. sevindim...
evet 3 mini motorcu geliyor ATA MUSTAFA ve KEMAL
Selamlar herkese,
Tekirdağ Süleymanpaşa ya 2 ay oldu taşınalı ancak henüz kimse ile bulşup tanışma fırsatım olmadı. 2 -3 kez uçmakdere virajlarında gazladım. İstnbulda yaşıyordum ancak şimdi buralardan. o taraflarda bir ufak grubum vardı ancak bu taraflara sık gelmiyorlar. grup halinde ara ara gezmek isterim eğer buralarda var ise.
iyi akşamlar
enjoy your ride and enjoy forever
tekirdağ demekki tırt kimse buralarda yok. aslında çok motorcu var çevrede ama acaba nerdeler
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)