Anladım abi ben ehliyeti daha almadığım için (haziranda alıcam) şehre pek gidemiyorum o yüzden köy yolları çok iyi oluyo heleki yazın kask ceket eldiven disliğim falan tamam ama yinede korkuyo insan.
Anladım abi ben ehliyeti daha almadığım için (haziranda alıcam) şehre pek gidemiyorum o yüzden köy yolları çok iyi oluyo heleki yazın kask ceket eldiven disliğim falan tamam ama yinede korkuyo insan.
t.dağ da aksesuar satan bi yer bulamadım. far almam gerekiyor acilen. bir de usta tavsiyesi isteyeceğim. yardımcı olabilecek var mı?
hayırlı olsun kazasız belasız kullan inşallah..
Herkesten hızlı sürmen,yalnız süreceğinin garantisidir.
Bugün çorludan tekirdağa süren gruptan birileri var mı burada gezginler mt tekirdağ grubunu bulamadım üstelik ileri zekalı arkadaşımda videoyu kaydedememiş hepinizden özür dilerim ve burda olanlarınız varsa özel mesajla ulaşabilirlerse tanışıp birliktr sürmek isterim iyi akşamlar
Aleyküm selam
Çerkezköy den selamlar Mehmet sana da selam ;))
çerkezköyede selam 2 oda 1 salon motoru olan motorcu
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:05 ----------
yahu bizim bir de il sorumlumuz varmış. adı da Ramazan 'mıymış neymiş ?? tanıyan bilen varmı Duyduğum kadarıyla eşşek kadar bir araba almış. Onunla geziyormuş. ara sıra millete watsapp'tan motorummm motorummm falan yazıyormuş
Buyrun benim
motoru satsam da motor ruhu asla bitmez. Karşı şeritten ne gelirse gelsin mutlaka sellektör çakar selam veririm. hele hele yaz ayları geldi, etraf motorcu. sıkışık trafikte giden motorcuları görünce içim nasıl sızlar, Anlayamassınız )) bazen Sercanı görüyorum, GTA daki gibi motoruna dokunup, düşürüp , alıp kaçasım geliyor.. Delice şeyler aklımda
birGarip..
geçen beni sıkıştırıp kaçan sen miydin Ramazan )
bir gün sıkışık trafikte yakalarsam sağ aynasını kapatıp. sileceklerini kaldırıp kaçıcam
hacı emmi crf tam senin boyuna göreydi. kaç kere bin dedik alıp takılmadın ki. er6n kücük kalır senin altında. ama yinede al gazla sıkıntı yok. her binen bu ne küçücük diyo. turlayıp gelen küçük ama etkili diyo.
arkadaşlar merhaba
bayağıdır giremiyordum foruma işlerden dolayı. ee motoru da sattım arayış başladı bana 150-250 arası önerebileceğiniz modeller varsa satılık ürünler bizim civardan sevinirim bir el atında alalım bana bir motor
iyi forumlar
valla kardeşim yavaş yavaş yükselttiğim için bütçe şuan az hatuna yavaş yavaş alıştırıyorum 3000 - 3500 arası diyelim şimdilik. ama daha aşağısı da olur
aklımda cbf 150 var liste başı ama; "o olur ama şu da işini görür" diyebileceğiniz bir makine varsa iyi olur
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)