Peki daha once ki festivallere katildiniz mi hirsizlik vs gibi olaylar oldumu acaba ? Canta esya vs nasil muhafaza ettiniz orada ki durum nedir
Peki daha once ki festivallere katildiniz mi hirsizlik vs gibi olaylar oldumu acaba ? Canta esya vs nasil muhafaza ettiniz orada ki durum nedir
Bu festival anlamında benim de ilk katılımım olacak ancak daha önceki kamp deneyimlerinde arkadaşlarla çadırların fermuarına takmak için minik bir kilit almıştık. Çadırların yanından ayrılacağımız zaman herkesin önemli eşyalarını tek çadırda toplayıp ( 1 kilit vardı sadece ) çadırı kapattıktan sonra ağzına kilit vurduk. Gerisi Allah' a emanet
" MoToRsİkLeT TuTkU YaRaTıR " "KAPORTAMIZ BEDENİMİZ, OTO SÜRÜCÜLERİNİ BİZE KARŞI TRAFİKTE DUYARLI OLMAYA DAVET EDİYORUM..."
Tesekkur ederim. Benimde aklimda kilit takmak vardi. Neyse hayirlisiyla gelelim bakariz artik.
Balıkkesir festivaline kazasız belasız gittim geldim...
[IMG][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:18 ----------
[IMG][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:20 ----------
Festivalde 10.yıl marşı coşkusu.
https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
adil abi telefon actim dönmedin motosikletlerinizi buldum. 2 gün etrafında dolaştım bı türlü karşılaşamadık. niye aramadın ?
Hayret yahu nasıl karşılaşmadık Telefon olayına gelince hiç sorma çünki benim tlf festival alanında çekmedi,annemde panik atak var ortalığı ayağa kaldırmış festivalde 3 kez anons edildim senin aradığını eve geldiğimde gördüm tlf da aradım seni cevap vermedin.Bu arada yeni motor aldınmı?
Festival dönüşü videolar çektim en uygunu bu Biga Lapseki arası.(kendi yaptığım aparatla)
https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
abi anonsunu hic duymadım vallahi benim tel cekiyordu. cadır yerleriniz bile hazırdı. yavaş yarışa falan katıldım orda da mı görmedin yahu bu gün aldım motorumu.
Hayırlı uğurlu olsun.Mehmet uzun yolda yormıyacakmı seni?Hay Allah biraz uzaktaydım yarışın yapıldığı yere ama İzmirden Mehmet diye o kadarını duyabildim baktım sana benziyen biri çıktı saçlar kısa beyaz bir tişort'tü galiba üzerindeki ama İzmir deyince yok ya bu Mehmet değildir dedim gelmedim demekki senmişsin neyse sağlık olsun...
bizim Dinçer abinin motoru almışsın,çorludan biri alacak demişti cumartesi günü hayırlı olsun,0km gibi motor ne kendi ne önceki sahibi kullanmadılar zaten.araziyi bırak çamura bile çıkmadı motor
Bende corludaym arkdslar
bende yeni katıldım abilerim muratlıdan ehlıyetı de 15 gun sonra alıcam inşallah
arkadaşlar ben selimpaşada ikamet ediyorum ama bir ayağımda sürekli çorluda.
çorluda yaşayan arkadaşlarla tanışmak isterim hafta sonu çorluya gelme planım var malum motoru çorlu'dan aldım 1000km bakmına girmenin vakti geldi o sebeple hafta sonu uygun olan arkadşlarla görüşebiliriz saygılar.
Cumartesi oglenden once gelirsen takilabiliriz karde benimde tamircide isim var beraber hallederiz hangi motoru kullaniyosun bakimi hangi motorcuda yaptiricaksin
Tmmdir senin motoru birakiriz hondaya.
Bendede kuba superlight 200 var biner sehir icine geceriz 5075241128 cumartesi gelirsen bi mesaj at yeter
Güle güle kullan
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)