Selamlar arkadaşlar 14 Temmuz çıkışlı 1 hafta konaklamalı Bodruma gidiyorum yalnızım Bodruma gitmeyi düşünüp bana katılacak yol arkadaşı varmı...(Şarköy çıkışlı)
Selam Arkadaşlar,
Ben de çorludan katılıyorum
Henüz motosiklette yeniyim, daha bilinçli ilerlemek istiyorum.
yok abi türkmenli köyünden yeniçiftlik barajına gittik. aldık 6-7 kilo bişeyler. bu sene sarılarda turna sezonunu açmadım daha. yağmurdan köprü çökmüş falan diyorlardı. varsa merakın gider bakarız
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:12 ----------
hos geldın. yas kac ? ehliyet tamam mı ?
Gidonda Eşşek Varsa , Deponun Altında Kaç Beygir Olduğunun Bir Önemi Yoktur..
http://www.motosiklet.net/forum/etki...uz-gecesi.html
katılımları bekleriz
birGarip..
Hep beraber olmanız ne hoş ya...
Ben de en kısa sürede aranıza kaynaşabilirim umarım
Merhabalar, bilgi alacak bir yerim olmadığından dolayı buraya yazıyorum. Hyosung gt 250 naked 40.000 kmde 2006 model almayı düşünüyorum acaba sıkıntı çıkartır mı?
Selamlar,
Tekirdağ, uzunköprü veya hayrabolu'da Honda 1000RR'dan anlayan tavsiye edeceğiniz usta var mı?
Hem genel kontrol, hem devir saati çalışmıyor onun için.
Arkadaslar merhaba. Bu pazartesi kumbaga deniz icin gelicemde motoru birakabilcegim tekirdag merkezde bir guvenilir bir otopark yada kumbagda motoru koycak otoparki olan bi plaj onerisi olan varmi ? Ozelden yazarsa cok sevinirim
Merhabalar, ben ikinci el motor arayışı içerisindeyim. RKS Titanic 200 - ARORA Tiger 200 - MONDİAL MR 150 VULTURE arasında kaldım. Sizce ne yapmalıyım.
4500. RKS Edirne'den. ARORA Marmaracık ve Lüleburgaz ve MONDİ Çorlu'dan
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)