hayırlı olsun alanada satanada savas abi.
hayırlı olsun alanada satanada savas abi.
Mehmet cevap için teşekkürler
son 12 gün. kıbrıstan çorluya yolculuk başlıyor. ehliyetimi ve motorumu alır almaz aranızdayım şuan zaten gönülden aranızdayım herkese iyi akşamlar
Çok teşekkür ederim. Bu motor hevesi beni manyak etti burada elim kolum bağlı olduğundan iki aydır araştırıyorum. Teorik olarak çok şey öğrendim ama pratikte sıfır Şimdiden adresime Çorlu motoruma Yamaha yazdım bile. bu heyecan başka
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:55 ----------
Bir de şunu sormak istiyorum. Buradaki sadece Tekirdağ grubunun üye olduğu Facebook grubu falan var mı? Ben bikaç gruba üye oldum ama burdakiler ordakiler mi bilmiyorum.
faceden ekle sen beni. mehmetaydin852@gmail.com ben seni gruba eklerim.
Merhabalar, Bende 3 yıldır burda okuyorum, Çerkezköy yolu üzerindeki mühendislik fakültesinde.
Ehliyet kartımı bugün almaya gittim fakat kart bitmiş.Ne zaman geleceği de belirsiz.
Şuan için sorup soruşturma dönemimdeyim, ekipman-motor hakkında yazılarınızı okuyarak sizden birşeyler öğrenmeye çalışıyorum.Yaş 21.Motorsiklet hakkında muhabbeti seven, acemice sorularımdan sıkılmayacak arkadaşlarla da çay muhabbetine varım
O sebeple değil sanırım, çünkü yeni kartlar önümüzdeki sene verilmeye başlayacak.Bu yıl için de eski kartları verecekler.Neden yetiştiremiyorlar bilemiyorum ama.Acelem de yok, geldiğinde alacağım artik Hosbulduk ayrica memnun oldum.
forumdan 2-3 arkadas konu acmıslardı sanırım bu konuyla alakalı bende onların yalancısıyım
Trakyada misafire çay,kahve ödetilmez.motor muhabbeti her zaman bedava
bir kaç gün yoğunluğum var,ondan sonra arkadaşlarla toplanırız,sanırım en uygun olan yer beni büro.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:47 ----------
KLX 250 yi aramıza yeni katılan ,yeni çorlulu Altan kardeşime(AFU 35) satmak üzere söz kestik.
Daha hayatımda Çorlu'nun Ç'sini görmemişken ordan bi kardeşim bi abim oldu. Birde motorum oldu tabi Bu yüzden Çorlu'ya geleceğim için çok mutluyum. Bana bir tanıdıktan daha öte, bir dost bir kardeş gibi yaklaştıkları için Mehmet kardeşime ve Savaş abime çok teşekkür ederim. Çorlu başka artık benim için Herkese iyi akşamlar...
Ne yalan söyleyeyim Trakya'ya bende çok seviyorum. Bende tereddütler içinde geldim ama kısa zamanda geçti kısa zamanda tanışmak dileği ile
Sağolun misafirperverliğiniz için
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)