Teşekkür ederim,beimda tahminim tek sefer otobüs olamayacağıydı
Sadece istanbula kadar otobüs ile gelmektense,komple motor ile gelmek daha iyi olacak gibi,
üşüyceğimi zannetmiyorum onun için gerekli tertibatım var
Teşekkür ederim,beimda tahminim tek sefer otobüs olamayacağıydı
Sadece istanbula kadar otobüs ile gelmektense,komple motor ile gelmek daha iyi olacak gibi,
üşüyceğimi zannetmiyorum onun için gerekli tertibatım var
İyi yolculuklar şimdiden o zaman
Aşka düştüm ben de geldim
Motoru sürerek Türk kara sularına ulaştım
Kolay kolay kimsenin yaşayamayacı bir tecrübede edinmiş oldum
Bazı nedenlerden dolayı ancak saat 4.5 ta noterde işimiz bitti,yola koyulduğumda hava kararmak üzereydi,
320 km yolu gece karanlığında,kış ortasında,İstanbul trafiğinin tam keşmekeş zamanında 5 saat süren bir mücadele sonucunda tek başıma bitirdim
Sağolasın teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:10 ----------
Sende sağol Savaş abi,yaz geldiğinde gezmek için çok yer olacak
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:12 ----------
Bu motor innovaya göre daha seri geldi bana,gerçi iki model arasında bayağı bir yaş farkı vardı
Bugün sahibinin bana verdiği ön camıda taktım,güzel oldu olmasına fakat rüzgarı toplayıp insanın tam yüzüne vuruyor,kaskla kullanılmak üzere tasarlandığını sanıyorum
Birkaç gün içerisinde sökülüp sökülmemesi gerektiğini anlarız
Hayırlı uğurlu olsun abicim Allah kaza bela vermesin
Ön siperlik camını çıkarmadan önce siperlik üzerine takılan ilave uzatmaları bir araştırmalısın,bir de siperliğin açısı önemlidir.
bu kadar pahalısını alman gerekmiyor ama şöyle bir sey,
hatta elinden iş gelen biri bunu rahatlıkla yapabilir.
http://motorturkiye.com/goster/2/14923/puig-cam-uzatma-aparati-125-mm
bir de yürüyen koltuk sahibi olalım dedik dosttan cok temiz scooter sahibi olduk..
saol savaş abi 06 plaka gördünmü yolda vur enseme tanısalım
Hayırlı olsun. tekerin hep düz bassın
Aşka düştüm ben de geldim
kardeşim hayırlı uğurlu olsun motorun.. Güle güle bin.. biraz da rahat ederek bin motora yahu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)