Gidonda Eşşek Varsa , Deponun Altında Kaç Beygir Olduğunun Bir Önemi Yoktur..
Merhaba arkadaşlar,çevrenizde bildiğiniz temiz kullanılmış kilometresi az satılık Wave 110i cup varmı
İnnova arıyordum yakınlarda bulamadım şimdi waveye yöneldim
umarım yaz sezonuna gırmeden uygun fıyatlı bı motora kavusursun üstat
Sağol inşallah diyelim
Bugün biri ile konuşup anlaştım Wave için,yarın gidip motoru görücektim,fazla uzakta değildi Vizede
Bu akşam son birkez arayım aksilik olmasın dedim, malesef arkadaş motorunu satmaktan vazgeçmiş
Waveyi satıp pcx alıcakmış,servisi arayıp güncel fiyatlarını sormuş,serviste yılbaşından sonra zam bekliyoruz deyince
suan ozellıkle dusuk cc honda motor alınacak zaman :D al gez sezon bası aldığın paraya garanti gideri var
Tabi tabi kesinlikle. Ben 12.000 km bakıma gittim 440 tl verdim. Bi kayış 130$... Istanbula git gel de cabası... Aaaah dedim Cbf ah..
benim piston silindir segman seti 94 lira hacı biliyosun :D
Kocaeli yada İzmit tarafından trakyanın herhangi bir yerine ulaşım sağlayan otobüs firması biliyormusunuz arkadaşlar
anlastınızmı bir motorla ? link nedir bakalım sevinelim
Evet konuştuk anlaştık ,cuma günü bir terslik olmazsa gidicem
Kimse görmesin
hayırlısıysa olsun ınsallah. ama otobusle ne ısınız var sürerek gelmek varken
Köprü trafiğinden çekiniyorum,malum tempo biraz yüksek oluyor,motorda cup olunca
Gerçi giyim kuşam tertibatı yine götürücem bir ihtimalde olsa motorla gelebilirim
Merak ettiğim birşey var yola çıkmadan hemen sigorta yaptırmam gerekiyormu,yoksa o günlük satıcının sigortası devammı edecek,Polis kontrolüne karşı,
daha önce satın aldığım cupta daha imzalar atılmasından 1 saat geçmemiştiki,polis kontrolüne takılmıştım
15 gün geçerli oluyor diye biliyordum ama emın degılım
Hayırlı olsun öncelikle.
Çok temiz motor maşallah. Umarım kazasız belasız, keyifle sürersin.
Uzun yoldan gelen İstanbul seyahat otobüsleri otogara girmiyor diye biliyorum. Sormak lazım. Tek otobüsle sanmıyorum gelebileceğini. Kocaeli-İstanbul arası Efe tur var sık aralıklarla kalkan. İki otobüs yapacağına sabah erken olacak şekilde (saat 6:30-7:00' den önce köprüde trafik olmuyor) çıkarsan yola eğer üşümezsen kendin gelebilirsin. Tabi bu durumda gece orda kalmak gerekebilir.
Noterden aldığın satış belgesi 15 gün geçerli. Hemen sigorta yaptırmana gerek yok
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)