geçmiş olsun
arkadaslar motorum 15 hazıran cumartesi gününe tekirdağda bir öğretmen abimize rezerve edildi. kısmetse pazartesi satışı vericez..
evet salı günü o arada bi yerde babamlar ıbıraktım ara sokağa sağa gireyim dedim girdim.. meğer ters yönmüş. önüme araba çıktı.. kalakaldım öylece hemen damladı polis. geri çıkarttı beni çektirdi sağa ehliyet ruhsat dedi .. bilmiyordum falan dedim. levha dikkat etmedim dedim. o arada arabanın plakayı gördü aa ankaralıymışın sen falan. ehliyete baktı verilen yer ankara. Tamam devam et sen dedi yoksa kitleyecekti cezayı..acımasızlar ya ordakiler. bu işler olurken 2-3 motor çevirdiler. biri kasksızdı.. saçları dik dikti.. aman saçları bozulmasın aman
birGarip..
sağolun arkadaşlar...
...
www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-2012..23.000-km-full-plusfull-129244893/detay
CBF150 'im an itibarıyla kaporası alınarak satılmıstır. pazartesi günü tekirdağ merkez de satışını veriyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:25 ----------
Gelsin Yamaha Xmax 250
Burgazda temiz birtane satılık vardı eğer hala almadıysan bi görüş istersen
hemen bakıyorum abi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:01 ----------
yok sahibindende abi. satıldı heralde ?
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)