Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Tekirdağ - MT]

REKLAM ALANI
    adiren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1200GS
    Epeydir bu konu ile ilgili (Temod) yazılanları okuyorum ama yorum yapmamıştım. Ben de nacizane fikrimi belirtmek isterim.
    2007 den beri motor kullanıyorum. İlk motorum Hyosung GT250 comet (iki yıl) idi. İki yıl da CBF600 kullandım, geçen cuma itibari ile de bunu satıp NC700x aldım. 2007' den beri de Çerkezköy'den bir arkadaşla hep iki kişi olarak hafta sonları gezdik. Onun daha küçük cc motoru vardı, o önde ben arkada çok güzel geziler yaptık.
    Benim işlerim dolayısıyla son iki-üç senedir bu gezi işleri aksamaya başladı. Ortak vakitleri ayarlamakta güçlük çektik. Dolayısıyla gezilerimiz de azaldı.
    TEMOD' u geçen sene takip etmeye başladım. O zaman sanki sesi daha yeni çıkmaya başlıyordu. Bu sene ise daha güçlü bir çıkış yaptı bence. Forum ve facebook sayfalarında daha çok paylaşım oldu. Bizde arkadaşla beraber iletişim kurup ilk olarak kaynarca gezisinde onlara entegre olduk. (Bende 600cc arkadaşta 150 cc motor vardı).
    Karşılama çok candandı. Zaten konu motor olunca konuşacak çok ortak nokta bulunuyor. Hiç bir yabancılık çekmedik. Sanki uzun yıllar birlikte aynı masada yemek yemişiz gibi yemeğimizi yedik, sohbetimizi ettik. Hiç kimse siz derneğe üye değilsiniz şöyle kenarda durun demedi, hiç kimse derneğe üye olmanız lazım demedi. Karşılıklı tanışmaktan memnuniyet duyarak hiç sorunsuz gezimizi yaptık evmize döndük.
    Yine forumu takip ederek bu kez de geçen pazar kıyıköy gezisine entegre olduk. Bu kez hiç yabancılık yoktu arada. Çok güzel bir gezi oldu yine. (bu arada bakın dernek üyesi değilim hala bu gezide, kimse de sen üye değilsin gelemezsin demedi)
    Grupta CBF150 de var, 1200GS' de. Elbette büyük cc basıp gitmek istiyor, kimi büyük cc de 90-100 le seyrede seyrede geliyor. Ama en arkada 1200GS grubun arkasını kollayarak geliyor. En geride o var. Dolayısıyla olayın güzel bir ruhu var: bu grubun parçası olan yolda yalnız kalmaz.
    Önemli olan yol almak, yolun sonunda motosiklet kültürünün zevkini veren sohbeti, çayını içerken yol arkadaşlarınla birlikte yapabilmek. Ben katıldığım Temod'un iki gezisinde de bunu yaşadım. Bu anlamda hepsine tek tek teşekkür ederim.
    Motosiklet bir kültür ve tek başına bunu tam anlamıyla yaşayamıyorsunuz. Özellikle böyle kalabalık gruplarla yapılan uzun geziler bu kültürün daha da yayılmasına yardımcı oluyor bence. İlçe merkezlerinden, köylerden geçerken tam korumalı, adabıyla motor süren upuzun bir motosiklet grubuna gıptayla bakmayan insan görmedim ben. Bir şekilde insanlara motosikletleri farkettirebilirsek ne mutlu bize.
    Bence kurumsallaşma ve bu şekilde insanlara birşeyleri anlatma, bireysel girişimlerden çok daha etkili. Ve ülkemizdeki motosiklete malum bakış açısını değiştirmek için de kesinlikle çok gerekli. Dolayısıyla Temod'u sadece birlikte gezilecek bir grupmuş gibi değerlendirmek olayın özüne tamamen ters. Bence ileride Temod daha da güçlenecek ve motosiklet kültürünün Trakyadaki önemli bir parçası olacak. Ve tabi ki nice güzel gezilere imza atacak.

Saygılar
    Seyyahrasim, nimes ve NoVaRiX bunu beğendiler.
    Aşka düştüm ben de geldim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Garip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PCX 125
    serengeti diye bi dernek kuralım biz de reklam reklam üstüne yazalım..

amaç kültür deriz çekeriz kendimize, sonra alıştırdık mı "efem üyelik biliyorsunuz resmi kuruluş ücretli" vs vs

fiyatı da 125 tl yaptık mıı..ooooh ne müşteri toplarız
    birGarip..

Seyyahrasim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tenere xtza 660
    Yapılan bunca yazıya karşın hiç değişmedin be ramazan alemsin ama genede yolun düşerse gel
    Ne diyelim sizin dernek te hayırlı olsun trakyamızda ne kadar resmi dernek çoğalırsa o kadar biz motorcuların sesi duyulur otoban köprüde yolda farkederler ihtiyaç olursa bizlerde yardım ederiz

Kıyıköy gezimizden birkaç kare

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:15 ----------

Alıntı adiren adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Epeydir bu konu ile ilgili (Temod) yazılanları okuyorum ama yorum yapmamıştım. Ben de nacizane fikrimi belirtmek isterim.
    2007 den beri motor kullanıyorum. İlk motorum Hyosung GT250 comet (iki yıl) idi. İki yıl da CBF600 kullandım, geçen cuma itibari ile de bunu satıp NC700x aldım. 2007' den beri de Çerkezköy'den bir arkadaşla hep iki kişi olarak hafta sonları gezdik. Onun daha küçük cc motoru vardı, o önde ben arkada çok güzel geziler yaptık.
    Benim işlerim dolayısıyla son iki-üç senedir bu gezi işleri aksamaya başladı. Ortak vakitleri ayarlamakta güçlük çektik. Dolayısıyla gezilerimiz de azaldı.
    TEMOD' u geçen sene takip etmeye başladım. O zaman sanki sesi daha yeni çıkmaya başlıyordu. Bu sene ise daha güçlü bir çıkış yaptı bence. Forum ve facebook sayfalarında daha çok paylaşım oldu. Bizde arkadaşla beraber iletişim kurup ilk olarak kaynarca gezisinde onlara entegre olduk. (Bende 600cc arkadaşta 150 cc motor vardı).
    Karşılama çok candandı. Zaten konu motor olunca konuşacak çok ortak nokta bulunuyor. Hiç bir yabancılık çekmedik. Sanki uzun yıllar birlikte aynı masada yemek yemişiz gibi yemeğimizi yedik, sohbetimizi ettik. Hiç kimse siz derneğe üye değilsiniz şöyle kenarda durun demedi, hiç kimse derneğe üye olmanız lazım demedi. Karşılıklı tanışmaktan memnuniyet duyarak hiç sorunsuz gezimizi yaptık evmize döndük.
    Yine forumu takip ederek bu kez de geçen pazar kıyıköy gezisine entegre olduk. Bu kez hiç yabancılık yoktu arada. Çok güzel bir gezi oldu yine. (bu arada bakın dernek üyesi değilim hala bu gezide, kimse de sen üye değilsin gelemezsin demedi)
    Grupta CBF150 de var, 1200GS' de. Elbette büyük cc basıp gitmek istiyor, kimi büyük cc de 90-100 le seyrede seyrede geliyor. Ama en arkada 1200GS grubun arkasını kollayarak geliyor. En geride o var. Dolayısıyla olayın güzel bir ruhu var: bu grubun parçası olan yolda yalnız kalmaz.
    Önemli olan yol almak, yolun sonunda motosiklet kültürünün zevkini veren sohbeti, çayını içerken yol arkadaşlarınla birlikte yapabilmek. Ben katıldığım Temod'un iki gezisinde de bunu yaşadım. Bu anlamda hepsine tek tek teşekkür ederim.
    Motosiklet bir kültür ve tek başına bunu tam anlamıyla yaşayamıyorsunuz. Özellikle böyle kalabalık gruplarla yapılan uzun geziler bu kültürün daha da yayılmasına yardımcı oluyor bence. İlçe merkezlerinden, köylerden geçerken tam korumalı, adabıyla motor süren upuzun bir motosiklet grubuna gıptayla bakmayan insan görmedim ben. Bir şekilde insanlara motosikletleri farkettirebilirsek ne mutlu bize.
    Bence kurumsallaşma ve bu şekilde insanlara birşeyleri anlatma, bireysel girişimlerden çok daha etkili. Ve ülkemizdeki motosiklete malum bakış açısını değiştirmek için de kesinlikle çok gerekli. Dolayısıyla Temod'u sadece birlikte gezilecek bir grupmuş gibi değerlendirmek olayın özüne tamamen ters. Bence ileride Temod daha da güçlenecek ve motosiklet kültürünün Trakyadaki önemli bir parçası olacak. Ve tabi ki nice güzel gezilere imza atacak.

Saygılar

İnşallah hep birlikte daha iyiye...
    Seyyahrasim ve adiren bunu beğendiler.

Motosikleti
    Tenere xtza 660
    adiren bunu beğendi.

turkish39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RX3 İ EVO
    http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/116349-23-kirklareli-karagoz-kultur-sanat-ve-kakava-festivali-moto-drag-yarislari.html

Bizede bekleriz komşularBu pazar saat 14:00
    Seyyahrasim bunu beğendi.

Motosikleti
    PCX 125
    Alıntı turkish39 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/116349-23-kirklareli-karagoz-kultur-sanat-ve-kakava-festivali-moto-drag-yarislari.html

Bizede bekleriz komşularBu pazar saat 14:00
    güzel olacağa benziyor. gelmeye çalışrıız. inşallah bir aksilik çıkmaz.. kaç km acaba bize.

Kofçaz tarafı güzel yollar var.. Türkiye'nin en küçük ilçesi diye biliyorum orayı
    birGarip..

Permatiq59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KapÇık
    ameliyattan yeni çıktım. yaramın durumuna göre katılmak isterim
    Garip bunu beğendi.

Motosikleti
    PCX 125
    Alıntı Permatiq59 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ameliyattan yeni çıktım. yaramın durumuna göre katılmak isterim
    tekrar geçmiş olsun kardeşim.. özlettin kendini.. çok istiyordum gelmeyi dün gelemedim, eve 23:00 de gittim hatta. kafayı yemek üzereyim :( iş çok..

mehmet fazla zorlama kendini. binme bi süre motora.. ne olur ne olmaz..
    Permatiq59 bunu beğendi.
    birGarip..

Motosikleti
    KapÇık
    saol ramço

initial-D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FJR 1300
    Geçmiş olsun Mehmet
    Permatiq59 bunu beğendi.

Motosikleti
    KapÇık
    saol üstat.

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Selamlar Tekirdağ ahalisi salı yada çarşamba günü o taraflardayız

---------- Post added at 20:43 ---------- Previous post was at 20:26 ----------

Nasipse görüşürüz
    Permatiq59 bunu beğendi.

Motosikleti
    PCX 125
    Alıntı egelim 43 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selamlar Tekirdağ ahalisi salı yada çarşamba günü o taraflardayız
    Abicim aleyküm selam. Müsait olursam görüşmek isterim

Bu arada şu an kampüste olan varmı acaba. Gökçe tuttu attı kalbimi diyor
    birGarip..

Motosikleti
    KapÇık
    Ve Aleyküm selam bekleriz..

Motosikleti
    Musabeyli köyü varmış Edirne tarafında merkeze 10 km ymiş orada kamp yapmayı düşünüyoruz büyük bi ihtimal fat280 le beraber gelecez
    Garip bunu beğendi.

Motosikleti
    PCX 125
    Orası Mehmet'in ilgi alanı

Motosikleti
    Doğukanla görüştük bu gün o söyledi

Motosikleti
    KapÇık
    burda her yer cennet. bekleriz

Motosikleti
    Tenere xtza 660
    Mehmet geçmiş olsun abicim en kısa zamanda sağlığına kavuşursun
    Permatiq59 bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler