konuşuruz mehmet
Buralardayız ramco... bu ara işler yoğundu az kaldı ... bu arada dıkkat edın bak kulaklarınıza üfleyenler varmış....üfletmeyın gördüğünüze inanın dimi))
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:07 ----------
Serengeti 2 ve serengetı 3 cuma aksam uzerı bır aksılık çıkmazsa buluşalım ....
abi ben varım. hatta sırf o yuzden sabah doktor planını erteledim uykumu alıyım rahat süriyim diye.
Karakızla bugun bulustum buyuk denmek lazımmış çok değişik bir sürüş
keyifliydi abi. Çok saol. nicelerine..
yahu sizin günübirlik gittiğiniz yere biz geçen sene "tatil" diye gittik
süper olduğuna eminim..
görüşmek üzere
yok mu edırneye gıdecek olan bana yoldas ?
haftasonu temod sayesinde Namık Kutlu'dan 3 günlük çok çok iyi bir eğitim (teori,kontrol,road craft) aldık 7 arkadaş.ilk fırsatta biyerlerden ciddi bir bir eğitim almanızı tavsiye ederim.motosiklet/yol ve trafiğe bakışınız tamamen değişiyor.
çok çok faydalı oldu,Namık Hoca ve Temod'a teşekkür edelim buradan da
daha alalı 10 gün oldu ama motorsikleti büyütme kaşıntısı şimdiden başladı
Burak abicim sende mi üye oldun. 150 cc ile zorlanacağını düşünüyorum
Yarım saat önceden gitmek koyar adama
abi öyle bişey yok ya
valla dün kıyıköyden beyazköy otoban ayrımına kadar en önde ben ve bmw r1200 gs ile geldik.hatta hızlı gelip gruptan ayrılmışız biraz,yerler ıslaktı,arkadan gelenlerde lifan 250,2 tane nc700 bir tane cbf 600, 2tane vstormdu.hatta ben bekledim tekirdağ girişinde diğerlerini foto çektim bikaçtane.sen önden çık diyende olmadı.
hatta pazar sabahı kıyıköye giderken ben önden çıkayım muratlı yolu düzlük siz hızlı gelirsiniz dedim göndermediler 90-100 gidiyoruz zaten ne gerek var dediler.öyle de oldu 90-100 gittik.
ha ama şöyle olur 15-20 motorluk grupta 5-6 tane 150lik varsa onların önceden çıkması olabilir.zaten eğitimlerde de grup sürüşte 5erli 5erli 10ar dakika arayla çıkılması söylendi.her grubun benzer kapasitede motor/sürücülerden oluşması ile bir sıkıntı olmaz.
Ti ye devam
Ya resim nasıl atılıyor arkadaşlar karakızın fotosunu atayım
abi bu siteye gir (yada benzeri siteler, hepsinde mantık aynı) http://www.hizliresim.com/
"gözat" a tıklayıp yüklemek istediğin resmi seç.şimdi yükle butonuna tıkla.açılan sayfada "web siteleri" "forumlar" ve "doğrudan erişim" seçenekleri göreceksin.oradan "forumlar" yazan satırın önündeki boşluğun içinindeki linki kopyala. sonra istediğin forumda mesajına yapıştır, okadar
Eğitim alan grup içerisinde senin de olmana çok sevindim Burak. Çok iyi bir başlangıç yaptın bence. Kazasız belasız bilinçli nice sürüşler dilerim.
Namık hocamızın da dediği gibi grup sürüşünde 5li gruplar en ideal gruplardır. ve gruplar arasında en az 5dk fark olmalıdır. Ancak insanların önyargılarını kırmak çok zordur. Temod iyi şeyler yaptıkça zamanla bunların aşılacağına inanıyorum. Diğer mesajlarımda da dediğim gibi motosiklet sadece geziden ibaret değil, başlı başına bir kültürdür. Temod olarak motosiklet kültürünü yayma hedefindeyiz..
Güvenli sürüşler dilerim...
görünen köy klavuz istemez..
kendi grubunuz haricinde selam bile vermiyorsunuz
hıım
sanırım 5 kişi olmadığımız için.. gruptan sayılmadığımız için..
birGarip..
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)