cbf 600 alan abimiz ne zaman sessizliğini bozacak acaba
Sagol, Harun hocada aynisini dedi bugun,bikackere temodun onunde gordum o motoruda, beyazini getirtmeyi beklemektense yanar donerli olsun dedim kirmiziyi aldim.kiyas yapabilecek tecrubem yok ama 195 boy 90 kusur kiloyum 110u gecebilirmiyim bilmiyorum: )zaten hiz okadar onemli degil 150 cc sonucta 10 km hizli/yavas farketmez: )
esas biz seni dinliyoruz abicim..nerde resimler
Manzara süper ya neresi boyle
*Pazartesi resmi işlemler olsun tamam
ilk resim lala dere. 2ci resim kıyıköy rasim abi.
laladere denilen yerde kenara çekmişltik..esas güzel yer arkada..
ilk benden..hayırlı olsun abi. 600 cc ye geçtin artık..motor da tertemizdi maşallah
Gittim yarim saat daldim bakakaldim valla ybr den sonra ses goruntu cok acayipp oluyor makina super cok temiz
eveeet..artık yarım saat önceden yola çıkmaya sooon
birGarip..
Biz hep birlikte küçük büyük beraber çıkıyoruz sadece kısa mola yapıyoruz amaç yol yapmak süre tutmak değil denk gelsin bir geziye katılın grup gezmenin farkları var
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:49 ----------
Sayenizde hocam tesekkürler inşallah keyifli yollar siz 2 teker sevdalılarıyla beraber yapacağız
Genelde insanlar bir yere giderken araç kullanır.. Biz ise "Motor Kullanmak" için bir yerlere gideriz..
rasim abi. biz grup sürüşünden ne anlarız..
dimi ramazan
evet mehmet. biz grup sürüşünü beraber yaparız. bizler de dinlenmeyiz pek hatta sigara bile zor içeriz. ama beraber gideriz. biz anlamıyoruz. bu yüzden para da vermiyoruz
işin şakası ben ilk başta acemilik çeksem de alıştım artık
mehmet süperdi gezimiz be. evet süper çıkmışız. grup sürüşünden anlamayız bilmeyiz ama takılmışız işte.beraberce. grup dediğin önden ufaklar gider..baba aslanlar sonra gelir. bilmeyiz biz
mehmet..sen grup sürüşü bilion mu.. bi ara anlatırım.. işim başından aşkın yine denetleme yine denetleme aaaa yeter beee
birGarip..
Rasim abi. Çok güzel bi insansın. bundan en ufak bi süphemiz yok Bea.. Allah gönlüne göre versin. kimsenin sana yada birlikte sürdüğün adamlara hiçbirsey dediği yok. Tekeriniz düz bassın. Allah yolunuzu acık etsin. Biz sadece düşük cc yüksek cc ayrımcılığına sıcak bakmıyoruz anlatmak istediğimiz oydu. yoksa kimsenin sana yada size bişey dediği yok abi. Yeri geldimi bizde grupla sürmeyi biliyoruz. Ama adı üstünde grupla sürmek. siz gidin biz arkanızdan gelicez durumu. kırıcı incitici bi durum sadece bunu söylemek istedik. İnsallah bi gün birlikte sürer. oturur bi yerlerde sohbet ederiz. o zaman hiç bir art niyetimiz olmadığını anlıycaksın. Hadi hafta sonu buluştuk diyelim. ne yani. siz gidin gencler bende cbf600 var. ben sizi yakalarım mı diyceksin bize ?
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)