tanışırız inşallah bir gün hocam..
mehmet avea ile kavga ettim.. bikaç gün daha kontörsüzüm.. cumartesi günü kafamıza göre ayarlarız.. yarın aksam tekrar yazışalım.. ok ?
grş..kib kardeşim
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin
1. FYM MASAİ 250 CC CHOPER 2. HONDA CBF 150 CC COMMUTER
3. ASYA GY 200 CC ENDURO 4. HONDA CB 125 E YİNE COMMUTER ve commuterin kralı son MCX 162 CC
artık motorun + larını - lerini yazarsın tecrübe edindikçe
Tecrube 0 suan ,su iyi bu kotu diyebilecegim bisey yok o yuzden ama bir sorun yok simdilik.biraz alisinca gozlemlerimi yazarim tabi
Hayırlı olsun "initial-D". Kazasız belasız keyifli sürüşler
Aşka düştüm ben de geldim
sağolun arkadaşlar,hepimize kazasız belasız sürüşler.trafik aslında 4 teker üstünden görünen değilmiş
abicim çok büyük hata yapmışın bence.. önce çık bir boş yola. bi bak motora alış. tecrübe edin..vites değiştir. ben bu şekilde tam 500 km yapmıştım..tabi ehliyet de olmadığı için kesinlikle çıkmıyordum trafiğe.. ama çok faydasını gördüm..mesela scooter dan vitesliye geçtim.. scooter kullananlar bilir, kırmızıda dururken falan sol taraftaki (viteslide debriaj ) birden bırakılır gaza asılınır.. ben öyle yapıyorudm viteslide.. motor şahlanıyordu tabi el ayak titriyor sonra..
birGarip..
Serengeti Kaplanları 1-2-3 hazır ramazan :D ön yakayada 'First 3'' mü yazdırsak :D ilk 3 lü kurucu üye :D
Merhaba ArkadaşLar Garip Arkadaşımız Biraz Bahsetmiş Fakat Bende Bahsedeyim bende Burada Üyeyim Fazla yazamasamda .. Pazar günü Trakyadaki Gider Motorcu ARkadaşlarla İstanbuldan Gelecek Dostlarımızı Karşılamak Üzere Karıştıran Kavşağında toplanıyoruz.. Orada Bulustuktan sonra Grup Sürüşü İle Muratlıya , Orada içilecek Hoşgeldin Çayından Sonra , Tekirdağ Köfteci İBrahime Yİne Grup Sürüşü İle Yemeğe Geçeceğiz.. Müthiş Tekirdağ Manzarası ve Muhabbetlerden sonra Kumbagda Yavuzun Yerine Grup Sürüşü ile Geçtikten Sonra , Denizin Kara ile buluştuğu Noktada Tam Da Akşam Üstü ÇAyımızı İçeceğiz.. Sohbet Gırla Kısacası Bu hafta Sizde Bizim Misafirimiz Olun GElmek İSteyenler Özelden Yazsın İrtibata Girelim DOstlar..
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)