Ve aleyküm selam izzet hoş geldin :D
Ve aleyküm selam izzet hoş geldin :D
Hosgorduk muhabbete geldim cay varmı
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
çay varda ramazan yarın işe gidicek sohbete bizim mekanda devam edelim
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:05 ----------
saol abi tesekkur ederiz. genelde sizin turlar üyelere özel oluyor malum. yarın ramazan calısıcak benimde edirne seferim var. baska zamana insallah. gecen gece aradık ama uzaktaydın. gelemedin. bi gün karşılasmak üzre diyorum.
Msn gel o zman
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Sağolasınız ya doğru çarşamba 3 kardeş toplandık ipsalaya gitttik enerjiyi toprakla atalım dedik epeydir o işi ertelemiştim denk gelmedi temod olayı biraz farklı resmi dernek olunca olabilecek risk derneği bağlıyor ama davetli olarak katılabilirsiniz beklerim misafirim olun ya sizlerle yol yapmak isterim
Bende de sıkıntı başladı motor artık kesmiyor bakalım ybr gibi atak az yakan çok kaçan bir enduro istiyorum ama .. fikirleriniz varsa çevrenizde tanıdık motor varsa haberdar edin
En kısa zaman da da denk getirelim bi yol yapalım beyaa
Genelde insanlar bir yere giderken araç kullanır.. Biz ise "Motor Kullanmak" için bir yerlere gideriz..
Biz dernek olayına karşıyız abi. Ticari amaç güden bir çatı altında özgürlük kelimesinin pek anlamı olmadığına inanıyorum. Kontağı çevirdin mi yanında da 1-2 kafa dengi sürecek adam varsa gerisi yol ve rüzgardan ibaret diye düşünüyorum. Eğer katılırsan mutlaka bir gün birlikte süreriz zaten değerlendirmeyi sen yaparsın. Motor konusuna gelince 250cc su soğutmalı makinalara yönel abi. Panoramik trakya turundan sıkıldım sürekli trakya turu trakya turu... bu ne arkadas boyle dıyorsan eğer. 250cc su sogutmalı bı makına işini görür.. neden 250 cc su soğutmalı diyorum ? aynı yolda aynı hızla gidiceğin arkadaslar 250cc ile 100 milyon yakıyorsa sen 600cc ile 150 yakıcaksın sonucta uzun yolda grup sürüslerinde ve türkiye trafiğinde hız sınırı belli.. 250cc makinada hem ekonomik. hemde arac sollarken falan gayet yeterli bi makina. tabi bunlar benim görüşlerim. saygılar. bu günki geziniz kazasız belasız İnşallah.
Yakıt konusundan yanlıs dusunuyorsunuz
Örnek vermek gerekirse geçen pazar gittiğimiz balkayalar gezisinde ybr esd ler 100 tl benzin harcarken cbr 600f lerde 100 tl benzın harcadı
İnanmayan arkadaşlar geziye katılanlara sorabilir yani ybr sahiplerine
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
bence yanlış sizde
yani, 600 luk arkadaşların altında hızlı motor var ya..basmışlardır bunlar haliyle. Ybr ne yapacak ? yetişecem diye basacak da basacak.. değil 600 lük 1000 lik motorla bile aynı yakar. (abarttım biraz ama öyle ) eğer ki o arkadaşlar en küçük cc motorlara uysa idi, kndileri80-90 ybr de 60-70 yakardı. emin olun..
böylece bunu belirtmek istiyorum, seni seviyoruz Ufuk abi
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:07 ----------
Dernek olunca selam bile verilmiyor galiba.. Gördük edirneye giderken.. sinek görmüş gibi oluyorlardı bizi gördüklerinde.
yanımızdan vızır vızır geçiyorlar, düt diyen yok..
bide bunun için para vericez
hovam merak ettim. o motorla nasıl yetişiyorsun onların arkasından hayret
birGarip..
Vayy. Gençler bu ne yav ortalığı senlendırmıssınız.. Mehmet kardaşım boşver sen mıllet nereye nasıl gıdıyor onlarda en sonunda anlıyorlar bu iş böyle olmaz ))nirvanaya erecekler....bu hafta hıcbırınızden ses cıkmadı ne dersın mehmet...neyse ben gene saglam turların hesabını yapmaktayım.....
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:17 ----------
Benim muhteşem grubun (mehmet,ramço) yerını bırsey tutmaz)))
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:22 ----------
Titanlarım benim)
Yaş 36 ) Gezmek ,Görmek ,Yaşamak lazım ...Her fırsatta....
abimi diyim arkadasımmı diyim. yaşını bilemedim yav. dün gecede aklıma geldi. yüz yüze oturup konusmak istiyorum seninle bunu üstat. içimde depreşen bi 4 silindir yokmu? tabiki var. ha racing değil o ayrı. ama seninle uygun bi zamanda oturup cay sohbetinde öğrenmek bilgilenmek istediğim konular var.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:24 ----------
hatta bu aksam yemeğini senin mekanda yiycez orda olursa gorusuruz
yakın olaydı biz de gelirdik mehmet.. bizde dışarı çıkacaz yemeğe ya hazırlıcam, yada götürcem ooof of
birGarip..
valla yemekte ordaydık ta arkadas orada degıldı
bi edirne yaptık yağmuru yedik geldik :D
hadi geçmiş olsun. güzel miydi ?
memo su lastikleri bi değiştirmedin llaa
birGarip..
Arkadaşlar motorumu değiştiriyorum. İlgilenen varsa çok temiz bir 4 silindir
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...23737734/detay
Aşka düştüm ben de geldim
Honda NC700x alacağım inşallah.
Belkide görmüşsünüzdür motoru çerkezde. Oradan CBF 150 si olan bir arkadaşla yol alıyoruz. Geliyorum oraya yani
Aşka düştüm ben de geldim
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)