Hayırlı olsun cok güzel güle güle kullan
Genelde insanlar bir yere giderken araç kullanır.. Biz ise "Motor Kullanmak" için bir yerlere gideriz..
ben ufuk abiyle yol yaptım ramazan. hem artçı olarak hemde birlikte sürdüm toz kondurulcak bi makina değil ki onun motor agresif bi makina hiç göründüğü gibi değil gercekten
scooter i severim..ama ama çin falan değil, adama güven verecek.. neyse cnm çinli gitti. 1750 ye mi vermiştin tam ?
birGarip..
yok yav. daha ucuza gitti. bi öğretmen abi kızına dogum günü hediyesi aldı. çanakkale yolunda ufuk abinin rüzgarından rüzgarından 85-90 takılıyodum. bı bosluk yakaladım onune gectım. abow. adam bi uzadı :D ben 90 la gıdıyom adam 140 la tokatladı :D
Kör olasın suzan suzziii suzan suziiii. diye şarkı da söyledinmi tamamdır üstat Allah kaza bela vermesin. Hayalimdeki 3 motordan biri. Tekerin düz bassın.
Ahh be bende istiyorum ama bir cok kişi cbf 500 diyor eski ve tipi hos degil diye er6-kle 650 -xjdiversion - ne bileyim ybr den sonra ekonomik giden orta grup ama sizler ne dersiniz volkan sen de de bandit var
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:05 ----------
Rengide süper bayıldım tam macır işi
Genelde insanlar bir yere giderken araç kullanır.. Biz ise "Motor Kullanmak" için bir yerlere gideriz..
Yarın TEMOD yollarda Hayrabolu-Uzunköprü-Edirne-Lüleburgaz Tdağ biraz ıslanıcaz ama olsun ciğer e yolculuk
Kıyıköyü fetetmişsiniz gençler))
Yaş 36 ) Gezmek ,Görmek ,Yaşamak lazım ...Her fırsatta....
Tekirdağ Troya cafede Türkchopper grubu ile kahvaltı, oradan İstanbul...
Şarköy'de Sigortacı...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)