selam memleketimin motorcuları,gezilerinizi uzaktan ibretle izliyorum,inş gùzek bi gezide kaynaşmak nasib olur,çanakkaleyi çok görmek istiyorum,sizlerle böle bi gezi tadındam yenmez vesselam -) kısmet diyelim,selam trakyama..
selam memleketimin motorcuları,gezilerinizi uzaktan ibretle izliyorum,inş gùzek bi gezide kaynaşmak nasib olur,çanakkaleyi çok görmek istiyorum,sizlerle böle bi gezi tadındam yenmez vesselam -) kısmet diyelim,selam trakyama..
ve aleyküm selam. evet. çanakkale atmosferi cok ama cok farklı. aslında orayı gezmeye 1 gün yetmez. konaklamak lazım diye düşünüyorum.
ramazan insallah üstat. yine görüşmek dileğiyle. özletme cok kendini
Yaş 36 ) Gezmek ,Görmek ,Yaşamak lazım ...Her fırsatta....
abi eczaneden temin edebilirsin dolduruyorsun kaucuk torbaya kaynar suyu. bel, kasık, bacak, sırt. dolansın dursun torba. ne agrı kalıyor ne üşüme
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:20 ----------
olay bu
hadı cümletten hayırlı aksamlar
Sen ufuk abiye Trakya'da eczaneden temin mi edebilirsin mi diyorsun
Ayıp ayıp
Güzel espri
birGarip..
Yaş 36 ) Gezmek ,Görmek ,Yaşamak lazım ...Her fırsatta....
Selamlar Tekirdağ
Arkadaşlar sizden bir istirhamım olacak...
Bu haftasonu aksilik olmazsa ve hava durumu uygun olursa (Şu anlık iyi görünüyor), Tekirdağ'a geleceğim. İstanbul istikametinden (Aslında tam olarak Sakaryadan ) geldiğimi göz önünde bulundurarak, Tekirdağa en temiz ve rahat, hangi güzergahtan gelmeliyim??? Googlemap'a baktığımda Otobandan Silivri'de çıkıp, Silivri sonrasını sahil yolundan gelirsem iyi gibi görünüyor. Fakat Bu yol ve güzergahları siz daha iyi biliyorsunuz tabiiki. Sizin önerileriniz ne olurdu?
Teşekkürler...
"CaRPe DieM"
silivriyi geç otobandan çıkma,15 km kadar daha otobandan gittikten sonra kınalı ayrımından çık.silivri trafiğine girmemiş olursun.silivrinin çıkışına bağlar o yol seni,sonrasında tekirdağa kadar çift gidiş çift geliş yol.rahat.
Eyvallah saolasın.. Yani bu şekilde:
HARİTA
Doğru mudur?
"CaRPe DieM"
Teşekkür ettim. Tekirdağ'ı da görmedik demeyiz artık herhalde Asker ziyaretine geliyorum.. Gelmişken ne yenir ne içilir?
"CaRPe DieM"
mehmet hafta sonu gelsene benim motoru toplayalım
birGarip..
Selam arkadaşlar,
Araç sigorta işlemleri için bana yardımcı olan intikal-d nicki Burak abicime çok teşekkürler.. Kendisi karşılıksız yardımcı oldu
Bu arada, eşime söz verdiğim gibi Tekirdağ'a geldik Park'ta oturuyoruz
Hava gayet güzel
birGarip..
az sonra cıkıp cbf 250'yi servise götürücem. keski hafta sonu noter imkanımız olsaydı da bu günü boş geçirmeseydik.. herkese güzel hafta sonları diliyorum.
Mehmet merak ettim senin su motoru be
birGarip..
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)