İyi aksamlar
İyi aksamlar
Genelde insanlar bir yere giderken araç kullanır.. Biz ise "Motor Kullanmak" için bir yerlere gideriz..
Sevgili Volkan'ım, yolculuk güzel geçti, harika bir konvoy oldu, senin de olmanı isterdim, inşallah bir dahaki sefere...
---------- Post added at 20:31 ---------- Previous post was at 20:27 ----------
Hüsnü Ustayı ben de tanıdım, ama biraz geç tanıdım, tüm motosikletçi arkadaşlara tavsiye edeceğim çok iyi bir usta. Benim motor için de parça gelecekti, 10 gün içinde Amerikadan parça getirtti sağolsun...
Şarköy'de Sigortacı...
Mehmet bugun Kırklarelındeydım Tekırdagda cok sık kalmıyorum ...Ogleden sonrada telefon sarjı bıttı 2 saat kadar kapalıydı.. bır dahakı sefere ınsallah..motor problemın cozuldugu ıcınde sevındım hafta sonu ıyı bır rota var kafamda netlesınce cuma gununden sonra tartısmaya acıp detaylandırıp) hallederız dıye umuyorum hep beraber..
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:42 ----------
Tabııı sucuklarıda kolalarıda alıcaz))
Yaş 36 ) Gezmek ,Görmek ,Yaşamak lazım ...Her fırsatta....
İyi günler Arkadaşlar,
Tekirdağ Motosiklet Derneği (TEMOD) olarak 2013 yılı gezi takvimimizi oluşturuyoruz. TEMOD resmi sitesinde bununla ilgili link açtık. Takvim şu şekilde:
Gezi Takvimi
• 24 Mart 2013 Şarköy-Gelibolu-Keşan-Tekirdağ
• 07 Nisan 2013 Tekirdağ-Edirne Ciğer Gezisi
• 21 Nisan 2013 Trakya gezisi
• 04-05 Mayıs 2013 Çanakkale gezisi **Konaklamalı
• 19 Mayıs 2013 Kıyıköy gezisi (Kalkan balığı yemeye gideceğiz)
• 02 Mayıs 2013 İstanbul Ortaköy kumpir gezisi.
• 16 Haziran 2013 İğneada -Demirköy gezisi
• 30 Haziran 2013 Saroz Körfezi Güneyli gezisi (Mayolarımızı da alarak denize gireceğiz)
• 06-07 Temmuz 2013 Şile -Ağva gezisi **Konaklamalı (4,5,6,7 Temmuz EMOK Festivali)
• 17-18 Ağustos 2013 Bursa gezisi (Muhtemelen Bursa enduro festivali bu tarihlerde olacak ona denk getirmeye çalışacağız) **Konaklamalı
• 08-Eylül 2013 Sapanca gezisi kampı (Sapanca motosiklet festivali tarihine göre değişiklik gösterebilir) **Konaklamalı
**Not: Gezi takvimi, üyelerimizden gelen öneriler, ulusal motosiklet festivalleri ve havanın durumuna göre değişiklik gösterebilir.
Derneğimizde cc sınırlaması yoktur. Ancak giriş aidatı ve yıllık aidat vardır. Forumumuza üyelik ücretsizdir. Görüş ve önerilerinizi bekliyoruz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:17 ----------
24 mart 2013 Pazar gezmesi yapıyoruz.
7 nisana kadar motoru alırız inşallah,edirnede sınava giricez :D
Selam arkadaşlar, bu hafta sonu Çerkezköy'e geleceğim gezmeyi düşünen var mı?
Kardeş nerede oturuyorsun çerkezde ?
birGarip..
Aslında Kapaklı'da oturuyorum ama Bursa'da öğrenciyim ayda bir filan geliyorum Tekirdağa
bnede kapaklıda oturuyorum da ordan biliyorum.. cbr 125 lik bi arkadaş var sürekli görüyorum.. hatta sarı mı turuncu mu kaskı var.. o sensin sanırım
birGarip..
Evet Sezonun ilk gezisini TEMOD ta Şarköy Gelibolu Keşan tekirdag dönüşü ile başladık havada çok güzel motoru eylülde aldım hep kış kullandım kullandım açık hava süper oldu
Genelde insanlar bir yere giderken araç kullanır.. Biz ise "Motor Kullanmak" için bir yerlere gideriz..
ufuk abiyle ilk uzun soluklu gezimizi yaptık. 420km çorlu-tekirdağ-uçmak dere-şarköy-gelibolu-eceabat.. ve dönüş. yolda ufak bi tahlihsizlik yaşadım çinlinin gazabına ugradım ama allahtan halledebildik ufuk abiye burdan da teşekkür ediyorum. mükemmel bi yol arkadası. nice gezilere insallah
(bele sıcak su torbası ilaç gibi geliyo ilaaç )
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)