Cumartesi pazar hava yağışlı diyorlar ama plan varmı
Cumartesi pazar hava yağışlı diyorlar ama plan varmı
hava kötü hafta sonu çıkmamak en iyisi arkadaşlar..
önümüz yaz
birGarip..
Bu hafta yagıs var ve hava soguk zaten son soguklar bundan sonra havalar duzelıcektır...
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:32 ----------
Bak beklıyorum ha ona gore ...ılk fırsatta beraber bır gezı patlatıcaz...mangallı sucuklu KOLALI)))
Yaş 36 ) Gezmek ,Görmek ,Yaşamak lazım ...Her fırsatta....
Yagmur atıyor kararsız kaldım soğuk almişım zaten e
sabahtan beri ince ince yağıyor kar yahu.
geçen hafta hava neydi şimdi ne..Allah ın işi işte
birGarip..
Bu hafta unutun motorlarıııııı....:::::::::::(((((
Ben pazar cıkıcam walla bi hafta sonu var gerci kar atıyor ama kıyafetler sağlam bi saat cıksam stress atsam yeter
Hava soguk ama gunes var ben sahile attim kendimi agir agir geziyorum bu gunes yeterr
...
www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-2012..23.000-km-full-plusfull-129244893/detay
Harun hocayla İnecik sucuk arpacı palamut sağlamtaş anayoldan tekirdag kısa koşu keyifli oldu tepelerde kar yağdı ama daha sonra hava açtı oturanlara nispet olsun
ls2 f351 kask ve mont atan yer neresi var tekirdağ ve yakınlarında?
ve aleykum selam.. çorluda yakısıklı motor..
Merhaba Arkadaşlar; Türkchopper ekibi Çanakkale 18 Mart sürüşü için ile Malkara'da diğer il gruplarının gelmesini beklerke, Bu siteden Volkan (vlknsyrn) arkadaşımızla tanışma fırsatı buldum, kendisi çok sıcak karşıladı, huzurunuzda kendisine teşekkür ederim.[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 11:21 ---------- Previous post was at 11:16 ----------
Sevgili Volkan, yazını şimdi gördüm, teşekkürler...
Şarköy'de Sigortacı...
Hafta sonu da hava kötü gibi
Ufuk abicim. Mangalda sucuk hiç yemedim. Bir kez denedim ama yapamadım. Hem daha önce köfte falan yedik sucuğu en sona bıraktım yapamadım tat da alamadım, ki yanlış sucuk almışım Ufuk hocam güzeel bi sucuk alalım güzelece yapıp yiyelim sucuk sucuk diyorsun görelim abicim neler yapabiliyorsun :
Gelmek isteyen arkadaşlar gelirler
birGarip..
Ramazan hafta sonu gelsın hele sana meshur saglamtas sucuklarından bır kokteyl hazırlarız...ustune bırde uzun bır gezı patlattıkmı deyme keyfıne.....))
bu gun tekirdağdaydım. çorluda çözemediler benim işi. tekirdağda hüsnü ustaya geldim. helal olsun valla 1 saate halletti. canavar gibi oldu motor. yakıtta düşecek dedi. hızda arttı.. ufuk abi sehir içindeysen çayını içerim diye aradım telefonun kapalıydı. hafta sonu uzak doğunun gülü (çin) malı motorumla peşinizdeyim bi aksilik çıkmassa
Biz seni artçı olarak sevdik mehmet
Al bi Cbf yahu
birGarip..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)