HAYDİ MİLLET SAHİLE HAVA SÜPER GÜNEŞLİ ÖĞLEN İYİCE ISINIR BİZ KAÇARR
NH 309
HAYDİ MİLLET SAHİLE HAVA SÜPER GÜNEŞLİ ÖĞLEN İYİCE ISINIR BİZ KAÇARR
NH 309
burda çok siddetli ruzgar vardıı bu pazarı kacırdık
...
www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-2012..23.000-km-full-plusfull-129244893/detay
cumartesı gecesı kırmızı ısıkta beklerden arkadan saygı deger bi abimiz opelıyle bana arkadan vurdu 1-2 metre ılerı sarsıldıktan sonra motoru ayaklıga cekıp ındım kaskı cıkardım cenelıkten tuttum tam saygı deger abımıze dogru yurumeye basladım. abımız camdan cıkıp ''-otomatik vites, otomatik vites daha alısamadım'' dedi.. gülermisin aglarmısın arka camurluk hafıf saga yamulmuş. sabah fark ettım. o an tepkisiz kalıp ''-bin git..'' diyebildim sadece
saolun artık kırmızıda bı yandan ısıga bı yandan aynadan arkadan gelebıleceklere bakıcaz. allahtan onumde baska araba yoktu
gecmıs olsun bunlar herzaman basa gelebılecek kazalar...dedıgın gıbı gozumuzu aynadan ayırmamak lazım...
Yaş 36 ) Gezmek ,Görmek ,Yaşamak lazım ...Her fırsatta....
saolun. bu arada 2subat ehlıyet sınavı soru ve cevapları yayınlandı. 100 üzerinden 100 aldık.. gel mart 2.. gel direksiyon sınavı gel...
afiyet olsuuuunn
....
...
www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-2012..23.000-km-full-plusfull-129244893/detay
eyvallahhh hemserım.....fasıl super...
Yine yağmur ama pazar guneşli galiba ctesi pazar ben çıkarım hafta sonunu beklemek zor geliyor artık
Nereye gıdıcen kardes haber et pazar gunu takılayım pesıne ))
http://www.youtube.com/watch?v=BKWKty3smB4
+ :: = :: = :
....
...
Dereağzı opet arkası yıkamacı cafe sahil ve bi ara oto center
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:07 ----------
Bugünde günesti cıktık yagmur basladı hafifledi de gezdik
...
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)