az kaldı mayısın ilk haftası geliyorum zaten kankalar :D
az kaldı mayısın ilk haftası geliyorum zaten kankalar :D
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
selam arkadaşlar.ben ankaralıyım.çerkezköydeyim 8 aydır...Cbf alcam yakında..
varmı cerkezköyden?
işte buna dokunma !!!
haydi tekirdağ harekete geçelim havalar ısındı ilk turlarımızı atalım
kar geliyor ne turruuuuuuu
bu kawasaki bir başka dostummm
Merhaba tekirdağ mt. Aranızda fuara giden var mi? Ben pazar günü sabahtan gideceğim havalar pazar günü düzelicek diye umut ediyorum. Birlikte gitmek daha keyifli olur. Çerkezköyden sabah 09.00 gibi çıkacağım. Motorum cbr 125, muhtemelen rüzgarda olur otobanda 80-90 arası takılırım.
giden arkadaşlar lütfen foto çekipte koyun
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
merhabalar arkadaşlar ben çorludan özgür.
tekirdağ gibi bir ilde birsürü motor olmasına ragmen (ben ankaralıyım,çerkezköyde kış günü bile görüyorum birsürü binen var) hiçbir gezinti etkinlik yok..anlam veremiyorum arkadaşlar..yaz bir gelsin.....
işte buna dokunma !!!
selamlar bende çerkezköyden katılıyorum,
bende çerkezköyden.inşallah alıcam CBF
birGarip..
Edirnede honda 2005 1000 RR var ama burada bumakıneden anlayan yok :S on tekerlekten surtunme sesı gelıyor ve bır turlu gıtmedı . forumları karıstırdım bıraz dıskten yada balatanın bıtıklıgınden olabılırmıs. sanayıyede sokmak ıstemıyorum cunku bu ses yuzunden tuttu bılyelerını degıstırdıler motosıkletın. honda servısı çorluda varmıs sanırım yardımcı olursanız mutlu olurum
çorludaki servisi tavsiye etmem.
Tedbir Senden Taktir Allahtan...
MRB ARKADAŞIM ÇORLUDAKİ SERVİS USTASI ACEMİ TEKİRDAĞDA YENİ SANAYİYE GİT SUZUKİ SERVİSİVAR BÜTÜN BUYÜK MOTORLARA BAKAR KALİTELİ USTADIR BEN CBF 150 Mİ ÇORLUDAKİ SERVİSE FAZERİMİDE TEKİRDAĞA GÖTÜRÜRÜM
Selam Millet bende tekirdağdan kısmetse alacaz cbf150
Edirne'de bizim zamanımızda Ahmet usta vardı kapıkule yolunda , sanırım şu anda yeni sanayideymiş yeri , eskiden race motorlar ona gelirdi.
Çorlu'da ise Kadir var bilgili ve tecrübeli bir arkadaştır büyük motorlar konusunda.
Çorlu Honda'nın ustasıda Kadir'in kardeşiydi eskiden en son İtalya'da diye duydum. Serviste geçen sene servis şefi idareten bakıyordu motorlara , şu anki durumu bilmiyorum.
Sizin altınızda bez varken , bizim altımızda MZ vardı
"Tecrube, limitlerini bilmektir"
nerde bizim tekirdağ ve çorlu üyeleri hepsi araziiii
bu kawasaki bir başka dostummm
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)