E toplaşın yuvacık'a gelin, geçersiniz Eskihisar'dan Topçular'a. Topçulardan sonra zaten fazla bişey kalmıyo yuvacık'a en fazla 50-60 Km tahmini..
Legends may sLeep.. But they never diE..!
ben unuttum kanka inan...milleti davet ediyorum ama Yuvacığa bir kaç kişi gelecekti...bizim için değil ya toplu gezi için geliyorlar işte...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Neyse gelen olursa Tekirdağ Mt'den ben oralarda olacağım, 59 plaka görünce yapışırım zaten sen kimsin diye
Legends may sLeep.. But they never diE..!
çorludaki mt gurubu arkadaşlar gezi düzenliyelimmi yaaaaaaaa
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
Arkadaşlar yuvacığa giden olacak mı bu taraflardan?
Aşka düştüm ben de geldim
mesela veliköy yalı resturant ollabiler
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
ya aslında bi niyetlensek arkamıza bakmadan giderizde Ön ayak Olması LAzım birilerinin
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
çok uzak be gülüm
Rs e benzin koycak birisi çıkarsa benim için sorun olmaz
Bide yengeden izin almak lazım ama
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
beyler yarın atraksyon var mı yok mu bizde kendimizi ona göre ayarlamaya çalışalım
az sonra tekirdağa gelicem Boştaysan bi atraksiyon Yapalım DAyı :D
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
gelince ara yapalım hemen özerim
Beyler birazdan rıhtıma iniyorum gezintisi gelen buyursun gelsin biyerlere elbet gaz çekeriz ....
GSM:05069433192
RÜZGARLA YARIŞ HAYATIN TADINI YAŞA
No Matter What You Ride, It's All The Same Wind....
AKLINIZ ve KASKINIZ BAŞINIZAN EKSİK OLMASIN...
yamahasülo iki gün önce ışıklarda yayageçidi üzerinde duruyordun resmini çekip kurallara uymadığını gösterecektimde yakalayamadım Süleyman abi gençlere yanlış örnek olmayalım aman dikkat
evet bazen çok dalgın oluyorum kardeşim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)