---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:30 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:07 AM ----------
Sonunda fotoları ekledim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:30 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:07 AM ----------
Sonunda fotoları ekledim
Tekirdağ-Çorlu
evett hatta şöle diyim 28 yıllık kardeşim olur kendisi
81 doğumluda
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:03 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:59 AM ----------
BURAK dün dominosta idim akşam üzeri ama sen izinli imişsin yanlız müdüre bi çift laf sölicektim o an ama vaz geçtimm fakat bir dahakine mutlak sölicem
seni biliyorum sana lafım yok dışarda görmüştüm çünki bir gün fakat orda çalışan hiç bir kurye kask takmıyor arkadaşımm
sölesene arkadaşlarına kasksız çıkmasınlar trafiğe
ve sizin müdürünüz neden bu arkadaşlara bişey demiyor
bu sebebten domino's un müdürünü kınıyorum arkadaşım aynen istersen bu yazıyı göstere bilirsin yada aynen söliyebilirsin
müdür dediğin çalışanların yaptığı ve ya yapacağı tüm haraket lerden sorumludur çünki ve kişilerin yanlış haraketlerini uyarmak ve düzeltmekle yükümlüdür.
Süleyman kardeşim çok sağol resimler için süper olmuş piyongodan para çıkarsa sana orjinal çapur kendimede ybr 250 alcam
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
slyscorp güzel haber...
sülüman kilo almışın kanka...tükanı açtırsaydın bari ...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Dükkan bahane oldu gezmeyee...
Resimler güzel çıkmış Süleyman... Bundan sonra bütün resimleri sen çek
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
Bütün resimleri sen çek diyosunuz oh ne güzel beni kim çekecek peki
Tekirdağ-Çorlu
iki teker değilde beni bu iş stresi öldürecek en sonun da
yakında delirim valla yaa
bakırköye ziyaretime gelirsiniz artıkk
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
fabrikada işler acayip yoğun tabi imalat değil benim birim yoğun ee iki kaldık birimde
tabi bu sefer biz tırmalayıp duruyoruz
her işte acil olmazki be kardeşim
yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal
hangini işi önceliğe alacağımızı şaşırdık valla yaa
özer hafta sonu işi için bişey diyemicem ama gelmeye çalışırım
bende vıp şoförlük yapıyorum...kafası çalışan adam az diye gece sorumluluğu yüüklediler...organizasyon transfer yapıyorum turist taşıyoruz ...akşam 20 sabah 8...kendime sıfır vakit ayırabiliorum...güvenlik kimliğimi bekliyorum 1-2 ay içinde geldiği gibi eski işim olan güvenliğe geçicem...şafak sayıyorum inan...
bekleriz her zaman kardeşim...
Aslında Yuvacık Yolları harika olabilir ya
2-3 Hafta içerisinde Muratlı Günay sürücü kursuna yazılmayı planlıyorum birazda nakit biriktireyim indirim yaparlar her halde.B+A2 kaç ay sürer acaba bu sezon bitmeden alsam bari uzun yola bende koyulsam içime daral geliyor.
Mete'm Han'ım, evet abim olur kendileri.. Evleneceğim günün sabahı gidip slyscorp denen arkadaşın motorunu Bursa'dan alıp gelmiştik. Kendileri çok sağlam co pilot olduğundan pilotluktan anlamıyordu pek Akşama düğünüm var, buna motor dersi verdik bir de akşama kadar, hey gidi günler.. $$ abi dökücem daha bütün kirli çamaşırlarını
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:20 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:19 PM ----------
Bu arada Çınarcığa bu hafta sonu gelmeyin, biz Yuvacık'ta olacağız eşimle. Bu haftadan sonra ne zaman olursa bekleriz efem alayınızı
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)