sülayman abi hayırdır yalovayamı gidiyon
[B][I]Dört teker bedenimi İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR..!:[/I][/B] rahmetlinin sözü
Süleyman abi bizim Metehandro Cincinatinin bahsettiği yerler oralar Çınarcık çınarcık diye yırtınıyor adam. Çınarcığa gittigimizde görürsün artık oraları da.
Tekirdağ-Çorlu
abi kısmet gideriz hem metehandro cincinati daha köfte yedircekti orada bizlere ama
bilmiyorum
aslında köfte orda değil orhangazide yenir
metehandroda yanlış yere götürcek bizi
sonra bize der orayı beğenmediniz madem ozaman orhangaziye gidelim der
demedi demeyin
savaş abi eminmisin böyle bir ortak karar olduğundan... yok abi aman öğrenmek istemiyorum...vardır bir bildiğiniz...
hemen bakıyorum detayin faruk orhan kardeşlerim...
kanka nerdesin sen yav...bi Yalovada karşılar insan...o kadar gelip geçiyoruz mekanından...
Bu Pazara varmısınız Tekirdağ ekibi Çınarcığa gitmeye fırsat bu fırsat....
Orhangazimi...Çınarcıktan çıkış yok nireye kaçıyon ama 1000 rakımlı yayladan Gemliğede geçilebilir isterseniz...siz nazlı motörcülarsınız makinalarınız girmez oralara...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Elalem Gider MErsine ...Bu Pazara varmısınız Tekirdağ ekibi Çınarcığa gitmeye fırsat bu fırsat....
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
ok sülüman...
...Çınarcık işi...
demokles savaşkayan abi...
bay sıtar dozer...
üj bej semih abi...
çakma harleyci sülüman...
çapkın sülo abi...
yakışıklı detayin...
burgman faruk...
tesisat orhan...
slaycorp...
frontıer...
vili bili...
cıbıf İlhan yazıcı...
sunay bg...
dikmen...
halilihsan...
ve diğer tüm Trakyalı arkadaşların onayladığı müsait olduğu bir pazar gününe düşünmekteyim...organize olun artık bana tamam diyin...
bu hafta değil ama önümüzdeki hafta olursa çınarçık işine ben varım
panda amca bana uyar ama köfteyi orhan gazide yeriz
orası daha iyi bence
he bu arada yanlız Lükaz gelemez sanırım onlar başka yere gideceklerdi o hafta sonuna
nerden biliyon dersen Lükaz benim kardeşim oluyor
agalar bu arda diğer resimleri yüklemeye çalışıyom
haberiniz olsun
geriye kalan resimleride anca yükledimm int. bağlantısı çok kötü idi dünden beri
kusura bakmayın arkadaşlar
şortlarla gidersek havada iyi olursa yüzeriz bile burada
kısmetse hep baraber gideriz eğer çınarçığa gidersek
panda amca belkide bilmiyordur buraları götürmez sizleri bi kuru köfteye tavlamaya çalışır :D
Ula hiç bir seye yanmam herif beni tarihe nam salmış bir kulamparaya benzetti ona yanarım.
Neymiş "demokles savaskayan abi"
?
Abi bu kulamparanın anlamı pek de güzel bişey değil Hangi maksatla senin için bu lakabı buldu acaba ?
Tekirdağ-Çorlu
siz ayarı yapın dostum artık...Lucas kardeşim derken...harbimi...
abi kızmadın dimi...kızdıysan silem...
yav aklıma o geldi işte...YARGI deyince ilk akla gelen Demokles...Kılıcı hesabı...
Faruğun gezisinden esinlendim la lakap olayına...bana takan yok çok şükür...benimki malum panda...
Bana tanıdıklar KOÇ diyor niye öyle dediklerini bilmiyorum başta babam hiç merak edip sormadım.Sürekli böyle dedikleri için kulak aşinalığı olsa gerek.Örnek : (KOÇ nasılsın?Koç neredesin?gibi
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)