İlhan abi fotoğraflarda sen yoksun ne anladım ben bundan seni görmek istiyoruz
Grup halinde akıntıyı almış gidiyoruz abi. Karşıdan gelen motorsikletli arkadaşlar işaret yapıyorlar çevirme varrrr çevirmee vaarrrr
Biz tabi rahatız herşeyimiz tam ama içimizde bir arkadaş kasksız gezme hastasıdır kendisi. Yine kasksız gelmiş geziye. Jandarma tabi teker teker durduruyor bizi. Trafik haftasıymış broşür dağıtıyorlar. Bu arada arkadaşlar broşürleriniz bende kaldı
Bizim kasksız arkadaşımızı görünce hemen gel bakalım keklik dediler Komutanımız sağolsun arkadaşa kaskın önemini ve neden takması gerektiği hakkında bir ders verdi. Daha sonra yolumuza devam ettik.
Ceza konusunda soru sormayın No Comment !!!
Tekirdağ-Çorlu
İstanbuldan Tekirdağa Selamlar ve günaydınlar.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Slm Korkut 250 bulunduğu yer olarak gültepeyi görünce ayrı bir sevindim. Akrabalarım hep orada bayramlarda hep gelirim gültepeye.
Tekirdağ-Çorlu
yalova araştırma çiftliği
kahvaltı için gittik cumartesi sabahı kardeşim ve eşi ile
kardeşim ve eşi
kahvaltıdan sonra eğlence
bu kadarmı yani erdinç?
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
kanka , gelirsen zaten 1 aksam biyere salmam seni unutma, bi aksam kesin yaz evinde kalir kafamizi dinleriz
dedigim gibi atilla ustaya gitmi$siniz bi dahaki gidisinizde eger haftaici gidiyorsaniz yeni sanayi sitesinde Dosemeci Harun usta'ya ugrayin ve bi cayini icin . kendisi babam olur ve o da motorcudur
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
süleyman abi okadar olurmu daha var
ŞİMDİKİLERİ YORUMSUZ OLRAK YAYINLIYORUMM
İŞTE BENİM MEMLEKETİM DİYEYİM SİZE
(metehandro abi bak bakalım tanıdık gelecekmi resimler )
daha bitmedi arkadaş lar bunlar kadar daha var fakat onlarıda öğelen civarı koyacağım
daha güzel olanları sona sakladım
smırno yazın görüşmek üzere kanka...
slyscorp güzel kareler ...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
güzel gezmişsiniz ilhan abi laf yok en iisini yapıyo yavaş yavaş gidip deliyo ne yo tamgaz tamgaz nereye kadar benzin mi dayanır
[B][I]Dört teker bedenimi İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR..!:[/I][/B] rahmetlinin sözü
Slycorp,
Askerliğimi Yalova da yapmıştım (bilirsin belki , Narin Sitesinin Orada Subay Kampı var, Adliyenin yanında).
Deniz kenarındaki resimleri görünce askerlik anılarım depreşti. Hanımla az oturmadık oralarda...
Ya bu arada Sülümaaan!! Hala resimler yok, ne zaman yükleyeceksin ???
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
Şşttt slyscorp o resimleri MT ile paylaşmak için benden, hadi beni geçtim bizim hatundan izin aldın mı bakiim ? Yanlız bir daha seni arkada bırakıp zırt pırt aynadan kontrol etmek yok Anladın sen onu
Legends may sLeep.. But they never diE..!
usta bence ayrı bir topik açın bakalım...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
GELİBOLU ÇARDAK BİGA ÇAN BALIKESİR BANDIRMA SUSURLUK MANISA DERKEN 1200 KM BUYRUN LİNK TEKİRDAĞ MT...
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...ce-biryol.html
RÜZGARLA YARIŞ HAYATIN TADINI YAŞA
No Matter What You Ride, It's All The Same Wind....
AKLINIZ ve KASKINIZ BAŞINIZAN EKSİK OLMASIN...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)