Arkadaşlar Pazar günü Pınarhisar a gelmek isteyenler Saat 11:00 da Çorlu Kız Meslek Lisesi önünde buluşuyoruz. Pınarhisardan sonra istenirse Kaynarca ya Alabalık yemeye gidebiliriz.
Arkadaşlar Pazar günü Pınarhisar a gelmek isteyenler Saat 11:00 da Çorlu Kız Meslek Lisesi önünde buluşuyoruz. Pınarhisardan sonra istenirse Kaynarca ya Alabalık yemeye gidebiliriz.
Tekirdağ-Çorlu
ben gelmek isteyen biri olarak gelmek istiyorum...Cumartesi gecesi uykumu işyerinde alabilirsem sabah çıksam yola o saatte orada olurum...ÇAN işi yatar gibi çüünkü evelisi gece izinimi cep telime gelen mesajla öğrenip kullandım...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
nası yani metahan abi çan gezisine gitmiyon yani
[B][I]Dört teker bedenimi İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR..!:[/I][/B] rahmetlinin sözü
ÇAn yatar vili başkan...maalesef...bari diyorum Pınarhisara gidemde bizim smırnofun muhitine uğrayam...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Hımm, bu akşam istanbula gideceğim kısmetse cumartesi döneceğiz.
Pazar günü için de Pınarhisar kaç KM acaba ?
Bu arada eşli - eşsiz durumu ?
Duruma göre gelebilirsem eşsizse ekip gelirim hanımı
süleyman senin motor yağları hakkında bilgi var..aşağıda gönderdiğim yağı motosiklette kullanabilir miyim sence?
http://urun.gittigidiyor.com/Castrol...QQidZZ11909801
Türkiye köylüsü çalışkandır ve kafasının değerini bilir! Rüya dediğin şey de bizden oluşur işte / Ve minicik ömrümüzü yine bir uyku noktalar. (We are such stuff. As dreams are made on; and our little life. Is rounded with a sleep)
Ömer abi motorun kitapçığında ki yağ bölümünü ekliyorum.
Yağ kullanırken motorsikletler için üretilmiş olanları tercih etmek daha iyiymiş diye duydum.
Hastahanenin hemen yanında ki okul Kız meslek lisesi. Biz orada olacağız zaten motorları görürsün
Tekirdağ-Çorlu
Ben Magnatec ler ile ilgili olarak bildiğimi söyleyeyim,
Magnatec'lerin koruma için yapışan bir tabakası var bildiğim kadarıyla ve arabalar ile motorsikletlerin yağlama sistemlerindeki farklılık dolayısı ile motorlarda bir süre sonra problem çıkartabiliyormuş diye duydum.
Yani, kaplamaması gereken malzemeyi de kaplayıp tırtlık yaratabiliyormuş.
Zaten, motorların klavuzlarında da 4T harici hiçbir yağ kullanılmaması gerektiği yazıyor. (En azından TVS lerde öyle)
Hatta bizim klavuz abartıp, marka marka yazıyor
Ben şahsen Castrol Power 1 kullanıyorum.
hala yağı değiştiremedin mi ya :D
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Savaş abi bir gün izin ver kendine gel gidelim hep beraber. Fazla durmayız zaten
Tekirdağ-Çorlu
motorsıklet yaglar ayrıdır. cunku motorsıklet yagların 3 gorevı var 1,: pıstonları yağlar.2:, debrıyaj.3,:vıtes kutusunu yanı şanzumanı yaglar. araba yagları ıse sadece pıstonlar yaglar.yag markası olarak castrol motorsıklet yagları tercıhım motor cesıtlerıne gore yagları var . racıng .tunıng . naked v.b gıbı her motorsıklet segmentı ıcın yagı var ve yağ kalıtesını testlerle kanıtlamıs
abi ne yağmış ya bi castrol al koy şimdi yaz geliyo havalar sıcak yağ çabuk incelir biraz kalın al abi olsun bitsin
[B][I]Dört teker bedenimi İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR..!:[/I][/B] rahmetlinin sözü
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)