Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
faruk kardeşim daha nerelere gidecez çoook uzun bir yaz var önümüzde
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
Ben Çan a gitmem, Çan bana gelsin
Çan a gitmek birkere dinen çok günahtır Biz gavurmuyuz kilise çanına gidiyoz
Kısmet olur da bir aksilik olmazsa gidiyoruz bu hafta Pınarhisara. Konu hakkında kesinlik kazanır kazanmaz forumda yerini ve saatini yazarım.
Tekirdağ-Çorlu
bu hafta çok güzel yağmursuz bir hava plcek yağmurdan korkanlara duyurulur arkadaşlar
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
bende cuma akşamı saat 19 gibi burdan hareket ederek yenikapı üzerinden yalovaya geçeceğim kısmetse bu hafta dağıldı tayfa baya desenize
aman fazla dağılmayın toparlanamayız sonra
benim hafta sonu için iş konusu daha belli değil işe çağırmazlarsa çanakkale yolunu tutcaz bizde , çağrırlarsa buralarda takılcaz artık.
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Babam beni Pınarhisara işi düşünce alırdı giderdik Trakya'nın en bol motosikleti burada vardı diyordu.Gerçektande öyle adamların eli ayağı sanki bir keresinde 50 kiloluk un çuvalını peugeut 103 ile taşıyan vatandaşı görünce şaşırmıştım.İlk Motorumuda oraya satmıştık suzuki 50cc di parcasını bulamadık olmamıştı.50kmh ı geçince boguyodu bir daha öldür Allah Çalıştıramıyordum.
Benide alın yahu
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
faruk usta sen gezi konusu açtınmı yada açacakmısın çan olayı için bu arada msn online olunca bana bir ara yaz bu benim motordan senin arkadaştada varmış bakımları nerde yaptırıyorsunuz?
Madem çana gidicez bir bakım yaptırayım.Sonra sıkıntı çekmeyelim yolda
Bu arada arkadaşlar, Zorunlu Trafik Sigortamın süresi bitmişti, yaptırdım ve
Geçen sene 26 TL olan sigortamız
Bu sene 75,89 TL olmuş
Vatana millete hayırlı ve de uğurlu olsun
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)