Abi 10 numara Gezi Olmuş sEninkisi.. Motorla olsa tabi daha bir farklı olurdu ama buda güzel olmuş. Memleket Görmüşsün ya .. NE güzel ..
Abi 10 numara Gezi Olmuş sEninkisi.. Motorla olsa tabi daha bir farklı olurdu ama buda güzel olmuş. Memleket Görmüşsün ya .. NE güzel ..
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
benim iş gezilerim böyle olur,yengen de bilir zaten.
Motorla olması biraz zor benim için.
Çünkü mesafe 1260 km gibi görünse de özellikle otobandan çıktıktan sonra çok fazla yorucu bir yolculuktu.
Belki 20 den fazla tünelden geçtim,virajlar 1000 den fazla
Motorla gidilse 3 güne yaymak gerekir.Bir de yörenin özelliği gereği yağmur ve sis eksik olmuyor.Yağmura rağmen 130 kadar fotoğraf çekmişim
abi emeğine sağlık,önceden gezip gördüğüm yerlerdi yeniden o günleri yaşattın bana.
::tutkuy::
Karadeniz insanının pratik çözümleri vardır
Temiz dereler görmeyi özlemiştim
Bizim Ergene'ye Nehir diyenin,buna da "Çay"diyenin taaa...
gezmişsin ama kendine
hani fotoğraflar?,bak ben kendim için gezmedim,arkadaşlarım için de gezdim
mesela Bu fotoğrafı balık tutacak dere bulamayan dostlarım için çektim,2 paket uzatma ağı olsa bi kasa balık çıkması garanti,çünkü uzaktan bakınca bile balıkların oynadığı anlaşılabiliyor
Üstad ben zaten Marmara Ereğlisi'nde oturuyorum Ereğli içinde tur atarım ben de o zaman
Bu arada yakanıza gül falan takın oralarda olursam tanıyayım
Yarın işte olmaz isem Ereğli semalarında olacağım.
Gerçi yarın eski mezun arkadaşlarımız da ereğlide toplanıyor onlarla takılacağız muhtemelen ama arada sizinle de tanışmak isterim
Bu arada geldiğinizde ereğli içinde GS plakalı (takım tutmam) kırmızı Apache görürseniz o benim başka yok burda TVS
dikmen arkadaşım ben kaç defa balığa geldim ereğliye çok geçtim o yollardan hiç sana rastlamadım, kısmet değilmiş demek.
bu arada savaş abi fotolar on numara tadını çıkara çıkara gezmişsin anlaşılan
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
süper fotolar Savaş abi...sende harikasın...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Normaldir Gündüzleri işte oluyorum, sonra da ön sahile falan çok fazla motorla inmiyorum, arka sahile doğru genelde gittiğimden oralarda falan anca denk gelir
Yazın haftasonu desen, ya denizde oluyor ya kıyıköye gidiyoruz ya bi yerlere gidiyoruz
Neyse bakalım yarın denk düşürebilirsem tanışmak isterim Tekirdağ'lı arkadaşlarla
Aslında gelenlerden birinden cep telini almak lazım
Tekirdağa giderken MARMARA EREĞLİSİ diye bir tabela hatırlıyorum...bu OPET tesislerini geçtikten sonra galiba...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
Arkadaşlar sizi üzmek istemem ama yarın ve bu hafta full yağmurlu gözüküyor.
Bu arada metehandroyu kimler kızdırmış bakayım. Adam Trakya ya küsmüş. Benim için Davos bitmiştir, birdaha da olsa gelmem diyor
Tekirdağ-Çorlu
van minıt sülüman van minıtttttttttt..........neyse abi kapatalım mevzuyu...
SAVAŞ ABİ ÇOK GÜZEL RESİMLER VALLA BENİM ORALARA GİTMEM İMKANSIZDI SENİN SAYENDE GÖRDÜK O GÜZELLİĞİ AMA ABİ İNSANLAR NERDE O ŞEHİRDE HİÇ İNSAN YOKYAAA <<<<<ÇAKMA ŞAPRCU SÜLO SENDE FELAKET TELLALI GİBİ HAVA KÖTÜ DİYE DİYE HAVAYI BOZCAN KARDEŞİM YARIN HAVA GÜZEL DİYORUM BİR HAFTADIR SANA AAAAA AMA
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
kısmetse bi tersilik olmazsa gelicez......
RÜZGARLA YARIŞ HAYATIN TADINI YAŞA
No Matter What You Ride, It's All The Same Wind....
AKLINIZ ve KASKINIZ BAŞINIZAN EKSİK OLMASIN...
çorlulu arkadaşlar saat 13 te tekirdağ yolu üzerindeki OPET BENZİN İSTASYONUNDA buluşuyoruz not: yeni evli arkadaşlar gelemez
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
Vann Minütt Van Minütt
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)