Sen Pazar Günü Bir Gezi Düzenle özer Kardeşim Pazar Günü Hava Yamıcak Sadece Bulutlu Bekliyoruz çorlu Gurubu Olarak
Sen Pazar Günü Bir Gezi Düzenle özer Kardeşim Pazar Günü Hava Yamıcak Sadece Bulutlu Bekliyoruz çorlu Gurubu Olarak
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
Allah bir yastıkta kocatsın,hala evlilikten korkan kankalarıma örnek olsun bu mutlu gün.
::tutkuy::
amin amin cümlemize
[B][I]Dört teker bedenimi İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR..!:[/I][/B] rahmetlinin sözü
allah bir yastıkta kocatsın darısı biz böle iyiyiz diyenlerin başına
Allah mesut etsin, ömür boyu mutluluklar dilerim.
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
kardeşime tekrar mutluluklar dilerim HEY MİLLET TATİL BİTİYOR ÖZEERRRRRRRRRRR NERDESİN BE KARDEŞİM YARIN PAZAR YAP BİŞİLERYA
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
vay kardeşim vay yakışıklı çocukmuşun beyav...haydi hayırlısı...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
yokbe kardeşim sizlerle gezmeyi özledim gelsene yarın m ereğlisinde buluşuyoz he ne dersin gelirmisin ?
Abi Allah senden razı olsun ki fi zamanda arkandan konuştuğum insan olarak davetin için sağol...kral adammışın farkedemedim...nezaketin için sağol...uzun zaman Trakyaya gelmeyi düşünmüyorum abi...geldiğimde sessizce kimseyi rahatsız etmeden takılır kaçarım diye düşünüyorum...ama zamanında aman haber vermeyin süleyman abiye dediğim içinde kendimden utanıyorum...kimseye dargınlığımda yok ama artık tadımda kalmadı desem yeridir...zaten benim şu an gezecek zamanımda yok...olsada trakyaya ayırmayacağım...
Yarın MARMARA EREĞLİSİNE GEZİMİZ VARDIR... TEKİRDAĞ DEĞİRMEN ALTI MAXİ DEN SAAT 13 TE YOLA CIKACAĞIZ.. GELMEK İSTEYEN VARSA BANA BİLDİREBİLİR.. ÇORLUDAKİ ARKADAŞLARLA 13.30 DA ÇORLU KAVŞAĞINDA BULUŞURUZ.. GÖRÜŞMEK ÜZERE HERKESİ BEKLİYORUZ
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
şimdiye gördüğüm en güzel DUYURUUUUUUUUUUUUUUUUU
evet bi aksilik olmassa yarın görüşürüz , çorludan gitcek arkadaşlar yarın saat 13:00 burdan çıkıcak gibi çorlu çıkışı opet benzin istasyonundan buluşalım mı ne diyonuz ben orda beklerim gelcek olanlara duyurulur beraber gideriz.
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
Yarın yağmurlu olabilir ama Ereğli de yağmurda çok güzeldir .
Ben akşam bütün gece yağmur altında direksiyondaydım Yağmura doydum
Ama size bi kaç fotoğraf atayım da"dün yoktun" demeyin
19 saatte 1260 km boyunca direksiyon başındaydım.
Rota:Çorlu,İstanbul,Yeniçağa,Devrek,Karabük,Safran bolu,Amasra,Bartın,Devrek,Mengen,Çorlu
Bi iş,bi gezi,bi yiyinti,biraz yorgunluk ,bolca keyif
bir savaskayan klasiği
Cefakar Pisikletim
Balık sofrasında rakı bulunmayan iki Tekirdağ'lı
Amasra usulü Mezgit
en sagdaki şahsa dikkat
Her zaman takım elbise giymem
abi sen İŞ GEZİSİNE GİTTİĞİNE eminmisinyaaaaa yenge görmesin bu resimleri
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)