haklısın kanka naber nerelerdesin yaaaaaaaa
haklısın kanka naber nerelerdesin yaaaaaaaa
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
iyidir abi seni sormalı görüşemiyoruz, sadece gezileri beklemeyelim bi çayımı, kahvemi içmeyede beklerim abi... bu arada aydın abinin selamı var sana.
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
sülayman abi kusura bakma görmedim özür dilerim nasılsınız abi yetişemiyorum site çok hızlı gidiyo sohbet koyu gidiyo allah bozmasın yarın saat 3 te nikah var evleniyorum (evliyimde nikah yoktu ayıptır söylemesi yaş kurtarmıyodu)
[B][I]Dört teker bedenimi İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR..!:[/I][/B] rahmetlinin sözü
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Abiler elini çabuk tutmuyorsa willy ne yapsın
Tekirdağ-Çorlu
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
ELimi Çabuk Mabuk Tutmuyorum.. Piyasa Bana Yeter KArdeşim
abi iş işten geçti 9 aylık evliyim ben ama nikahım yoktu çünkü yaşım tutmuyodu eşimin tutuyoda benim ocakta doldu bugun yapıcaz nikah
savas abi 5305286644 bana bi çağrı at müsaitsen gel abi zaten ihtiyacım vardı
[B][I]Dört teker bedenimi İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR..!:[/I][/B] rahmetlinin sözü
ay burda düğün varda bizim niye haberimiz yok beaa
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
willy Allah mesut etsin kardeşim. bu arada sen artık motor falan alamassın arabaya bak sen
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
yafff ne hava durumu imiş be kardeşim hani bugün sağnak vardı yaaaa
ama kesin yarın yağar heralde inansammı acaba yarın için ona göre yaa yoksa izin alıp cumartesi için işte yalovayamı kaçsam sabahtann
sabah yaklarmı acaba yağmur yada bu akşamdanmı kaçsam offfff kararsızım ne havadurumu imiş be kardeşim yaaa
benim vardı,gittim,Nikah şahidi oldum geldim.
tamamına ermiş birader
Formaliteyi tamamladılar sadece
Nikah şahidi de bendim.
Peki şimdi nerden haberin oldu be cadı ?
asıl ben sana şaşırdım
Kriz etkilemedi mi?
biz de senin adına sevineceğiz ama ne zaman?
Sonra da kendi adımıza sevineceğiz Köfteleri Mete'ye ödettik diye
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)