Cuma günü Karabük'teyim sonrası zaten Hafta sonu.Artık Amasra mı olur?kurucaşile mi olur bilmem.Pişmiş balığın kilo ile satıldığı lokantalar varken ne olduğu bilinmedik köfte için Çınarcığa gitmeye değer mi?
Cuma günü Karabük'teyim sonrası zaten Hafta sonu.Artık Amasra mı olur?kurucaşile mi olur bilmem.Pişmiş balığın kilo ile satıldığı lokantalar varken ne olduğu bilinmedik köfte için Çınarcığa gitmeye değer mi?
sen yokmusun yaptın yapacanıııı
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
abi bizde lüleburgaza gideriz amaç gezmek olsun
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
köfteleri yedik ama tatlıyı unutmuştuk,işte baklava tadında bir fıkra
*TARİKATÇI TEMEL*
Temel bir tarikata girmek için başvurmuş. Şeyhin karşısına çıkarmışlar.
Şeyh Temel'e: -Olur, ama 3 hafta karınla yatmayacaksın demiş.
Aradan üç hafta geçmiş, Temel şeyhin karşısına tekrar gelmiş.
Şeyh sormuş; Temel durumun nasıl? Sabredebildin mi?
Temel; -Valla, ilk hafta hiç problem yokti. İkinci hafta sabrim çok zorlandi ama dayandum. Ancak ucuncu hafta, markete alışverişe gittiğimizde benim kari üst raflardan bir iki paket almaya çalışıyordi. Hatunun bacaklari gözükünce içim gitti. Daha sonra paketler yere düşti. Penum kari da paketleri almak için eğilince dayanamadım.
Şeyh: -Aaaa olmadı şimdi. Biz seni tarikata alamayız....
Temel: -Sen boşver tarikati şimdu, bizi Migros'a da almayiler artik.....!
Ya bu Mete'nin evde ceryanlar kesik heralde özel mesajlarıma cevap vermiyor
kurtlar vadisi izliyordum abey...son iki bölümü diziporttan baktım ...şimdi cevapladım...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
kısmet beya hava ıyı olursa gıderız derım bana uyar . bu arada ben en cok kofte sucuk severım de! bu sutlu tavuk hıc tatmadım lezzet yanı onuda belkı sevebılırım .bır denesek dıyorum buyuk mandırada bu hafta sonu
aynen süper fıkralarun devamanı bekleyrus daaaa
günaydın beyler...bir fıkrada benden olsun...
ÇOK ZOR OLDU
Mafya babasının idam ile yargılandığı davada Temel jüri üyesidir.. Bunu öğrenen babanın adamları hemen Temel'e gelerek "- Aman! aman!.. ne yaparsan yap. en azından cezasını Müebbet'e düşür .." diye tehdit ve baskıda bulunurlar..
Uzun bir yargılamanın sonunda jüri karar için toplantıya çekilir.. uzun tartışma ve münakaşalardan sonra karar açıklanır.."-Müebbet".. bunun üzerine mafyanın adamları sevinçle Temel'in boynuna sarılarak kendisini tebrik ederken sorarlar.. "-nasıl başardın!.." diye temel ise kendinden gayet emin ve gururla.
" -Bütün jüri üyeleri Beraat..beraat !. diye tutturdu.. onları müebbete ikna edinceye kadar anam ağladı..."
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
http://www.dmi.gov.tr/tahmin/il-ve-i...spx?m=TEKIRDAG
gunaydın tekirdağ Ailesi ;) Hava Ancak PAzar Günü açaçacak Ya.. Hala bir Umut yok yahu..
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Temel Nato da havaci olarak askerligini yapiyormus. Komutan askerlere
parasütle nasil atlanacagini ögretmis.
- Uçaktan atlayinca birinci ipi çekeceksiniz. Parasüt açilmaz ise ikinci ipi çekeceksiniz. Yine açilmadi, o zaman Meryem Ana ya dua edeceksiniz.
Temel uçaktan atlar. Birinci ipi çeker parasüt açilmaz, ikinci ipi
çeker yine açilmaz. O sırada yere yavas yavas süzülen komutanininyanindan geçerken sorar:
- Komutanim, komutanim.. O karinin adi neydi ?
SENİMKİ KADAR GÜZEL DEĞİL AMA İDARE ET METEHAN
VAR VAR BE KARDEŞİM İDDAYA GİRERİM HAVA AÇACAK PAZAR GÜNÜ
Arkadaşlar,
Pazar günü hava parçalı bulutlu ve 11 derece gözüküyor
Cuma cumartesi yağmurlu :(
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
http://turkish.wunderground.com/global/TU.html ben bu siteden bakıyorum. Yanıldığı nadirdir sitenin.
Pazar günü hava açık 19-10 derece gözüküyor.
Tekirdağ-Çorlu
Keşke herkeste Cross olsa ne yağmur ne çamur etkiler bizi sıra onada gelicek kısmetse.Bulurduk bir pangallık iyi olurdu vallah bir an heycanladım
hafta sonu hava yağışlı gözüküyo ama açarsa kısa mesafeli gezi yapılabilir bence çınarcık biraz riskli.
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)