hadi arakdaşlar resimleri bekliyoruz
hadi arakdaşlar resimleri bekliyoruz
[B]Atam Cumhuriyeti Sen kurdun, Onu biz koruyacağız!!! [/B]
gezi oldukça zevkliydi ama resimlerle birlikte mambo59 anlatsa daha ii olur
ewet şakir hala resimleri atamadınmı
arkadaşlar boutut arkadaşta bugün getiricek hayin herif gelsin hemen atıcam resimleri geziye gelince gezi süperdi cok iyi oldu denize girip mangal yapıp stres attık fakat gelmeyen arkadaşlar wardı aramızda (kesin gelicem deyipte gelmeyen)sabah 1.30 saat onları bekledik yolumuzdan ettiler bizi bu cok yanlıs bir hareketti sabah bayag bi kızdım bu arada deer_152 kardeşim e tesekkür ediyorum cok kafa we sözünün eri bir motorcu istanbulda oldugu halde bize yetişip yalnız bırakmadı sagolsun teşekkürler arkadaşım
geziye katılalnlara gelice (1)_mambo59 (2)_deer_152 (3)_skykaptan (4)_leoline (5)_bahri usta
sizle tanıştığıma bende memnun oldum bahri abiyede helal olsun valla onun önceliğinde zevkli bi gezi oldu yeni gezilerde buluşmak üzere resimleri ekleyinde diğer gelmeyen arkadaşlarda umarım sonraki gezilere iştirak ederler
işte benim şarköye gittiğim yeni scooterım
Hocam resimleri nereye yolladın ....mambo 59 adlı üyeden alıntı
6 Ağustos gezisine katılamadım, konuya cevap dahi yazamadım, benim bilgisayar 2 hafta kadar kaputtu yeni tamir oldu. Ehliyeti kısmetse hafta sonuna kadar almış olacağım. Yarın sabah dosyayı verecem, sonrası Emniyete kalmış. Bi alem ehliyeti bide gene gezi düzenleyin, kısmetse gelirim.
Sabah olsa da motora binsek.
Honda Dylan Kullanıcıları Sohbet Köşesi :http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=371100
abi resimler "TEKİRDAĞ_ÇORLU MT(şarköy gezisi) RESİMLERİ" başlığı altında yukarıdaki arama butonuna şarköy yazınca geliyo...
[B]Atam Cumhuriyeti Sen kurdun, Onu biz koruyacağız!!! [/B]
Yaw arkadaşlar, canlarım.... Herşey çok iyi güzelde şu resimlerinizle ilgili bir eleştirim olacak. Şu cıbıl cıbıl resimleri çekmeseniz olmaz mı? Emin olun eğer gelebilseydim geziye bu resimlerin çekilmesine ne izin verirdim, ne de yayınlatırdım. Tabi bu benim şahsi düşüncem. Muhteşem vücutlarınızı gösermek istiyorsanız ayrı konu.
arkadaşlar gelemedim geziden 1 gün önce abim motorumla kaza yaptı ön kasket yok gelicektim ama çok pişmanım bi dahaki sefere iyşallah kısa bi gezi olursa sahil falan mutlaka gelicem :( bu arada bari ustada sizinleymiş bilseydim arkasın da gelirdim pişmanım bi daha ki sefere mutlaka.
[B][I]Dört teker bedenimi İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR..!:[/I][/B] rahmetlinin sözü
saol ya arkadaşlar bu gezi olayı varyı yapsak nasıl olur 16.08.2006
Kullanılmamaktan çöpe gidecek forum. Nerde bu çorlulu motorseverler. Sadece randevulaşmak içinmi kullanılıyor burası. mambo nerdesin? Arkadaşının başına neler gelmiş bak. Niye sahip çıkmazsın. Arkadaşlar skykaptan soyulmuş. Evet hemde adam akıllı soyulmuş. Detaylara ben girmeyeyim. İsterse kendisi anlatsın. Allah kimseye böyle soyulmak nasip etmesin. Soyulmanında bir usulü olurmu bilmem ama (neyse büyük konuşmayayım).......
SKYKAPTAN için 1 dakikalık saygı duruşuna davet ediyorum hepinizi. Soyulmasının nedeniyle.... )
arkadasım hemen hergün forumu ziyaret ediyoruzda yazan cizen yok bişeylerin üzeriğne konuşmak gerek volkan kardeş sanada geçmiş olsun u arada hayırdır
bi anlat bakalım mevzu nedir
slm arkadalar saat 14,00 ve 1 d. önce volkan yanımdaydı ne olmuş acaba bana iç bişey söylemedi bi anlat volkan da bilelim şu mevzuyuya
Valla bu benden son ihtar. Kendisi anlatmazsa ben anlatacam. Belkide utanıyordur ondan anlatmıyordur.
Volkan sözüm sana; bunda utanılacak bişey yok. Herkesin başına gelebilir. Sıkıntılar paylaştıkça azalır, mutluluklar paylaştıkça artar (alıntıdır). Paylaş arkadaşlarınla da bitsin bu sıkıntı stres. Dedim ya herkesin başına gelebilir. Neyse ki yardımına koşacak birileri vardı da kurtardın. Yoksa o halde bi başına sahilde napardın? :;)
booooohhhhyyyyttttt bbbboooooohhhhhhhooooooyyyyyytttttt geldim işte burdayım ben bu işte ustayım öncelikle SELAM IN ALEYKÜM sevgili din kardeşlerim bu haftaki konumuz hırsızlık itiraf ediyorum ben çaldım MUHAHAHAHAHAHAYAT neyse şaka bir yana da bu pazar yeni çiflikteymiş kardeşim we beni de aradı hadi gel nerdesin dedi hemen koştum iki tekere neyse bana gelince çagrı at dedi ben seni alacam tabi gittim defalarca çagrı da attım ama açan olmadı ulaşamadım kardeşime yani kafadan 6630 u gitmişti anlıycagınız benden bu kadar gerisini O anlatsın HRNÇR canım abim ben hep burdayım yakın takipteyim fakat yazmıyom gerek duymadıkça DA siz nerelerdesiniz bilmiyorum artık EFFET ARKADAŞLAR FORUM A TEMPO LAZIM HADİ ELLERİ GÖRELİM PARMAKLARINIZ KİREÇLENECEK GAZ KOLUNU ÇEWİREMİYECEKSİNİZ SONRA
))EWDEKİ SES HAYAL_ET((
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Forumda açılan başlığa atılan mesajlarda başlık konusunun dışına çıkılmamalıdır. Forum Sayfalarında sorulan sorulara anlamsız cevaplar veremezsiniz.. Aynı mesajın birden fazla foruma atılması durumunda, yada bir mesajın forumun konusu ile ilgili olmadığı halde popüler bir foruma atılması durumunda forum yöneticileri ilgili mesajları silebilir yada uygun forumlara taşıyabilir. Bu tarz mesajlara devam edildiği taktirde yollanan mesajalr moderatorler tarafından silinecektir. Tüm yazılar, yazan kişinin sorumluluğundadır! Doğabilecek herhangi bir problemden www.motosiklet.net sorumlu tutulamaz!
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: teror **************
valla arkadaslar 6630 gitti cüzdan gitti ruhsat gitti motorun anahtarları gitti bi üstüne üstlük komple almıs pantololla birlikte yani sizin anlıycanız ayamızdaki dondanda olduk ok
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)