erdinç e bak başrolde ben adamların hatıra fotoğrafı çekiyolar diye kızmıştım bile söyleselerya gazete için olduğunu poz verirdim barii
Tekirdağ tayfası istediğim kıvama yavaş yavaş geliyor...evet artık buluşma noktanız burası olsun... olmasını istediğim şey herkes günün her anında birbirini takip etsin...yaz kış... kopmayın yani...
valla abi enerjiyi bu monttan alıyorsun galiba...ruhu genc olanların renginde sarı bişey...türk arması çaktırmışsın maşallah...seleyle uyum olayıymış demek derdin...bende diyordumki nıçın ...güzel fena durmamış...
sende iş var savaş abi...nerede hareket orada bereket...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Abi Ne GÜzel Çıkmışsın Fotorafta.. Yaza Kumbağa Gidelim Beraber
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
birde pantolon olsaydı süper olurdu neyse oda olur çaışınca
wawwww muhabet gırla ....topik patladı ....
RÜZGARLA YARIŞ HAYATIN TADINI YAŞA
No Matter What You Ride, It's All The Same Wind....
AKLINIZ ve KASKINIZ BAŞINIZAN EKSİK OLMASIN...
vay be TEKİRDAĞ MT ye bak bomba gibi maaşallah , bi dahaki sefere full kadro olalımda 1. sınıf gazetelere çıkarız walla, neyse özer bey varmı bi organizasyon 1 mayıs ve sonrası için havada kötü olcak gibi gözüküyo
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
karartmayın kendinizi daha perşembeye çok var
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
Bu ARada ARkadaşlar Mayısın Son haftası Muratlımızda Gerçekleşecek HIdrellez ŞEnliklerinde; Ev SAhipliği Yapacağımız bir Organizasyon üzerinde Çalışıyoruz .. Bİr Kaç GÜne TOpiciğini Ve Tüm Bİlgilerini Hazırlar Sitemize Sunarız TEşekkürler ...
Bu arada Bİz Tekirdağ MT Nin Brandasını Yaptırmayı düşünüyoruz..
Ayrıca Tshirtte Aklımızda Var.. Fikirleri Olanlar Varsa Fikir VErebilirler.. İLginize TEşekkürler..
bu beraberliği görmeyeli uzun bir süre olmuştu,ne güzel olmuş burası böyle
::tutkuy::
pantolon var.
kask var,
bel koruması var,
eldiven var,
dizlik var,
çizme var,
kara gözlük bilem var ama onları takınca genç sanacaklar
yazık olur genç kalplere
evli barklı adamız
fotoğraf çektireceğin zaman montu ödünç verebilirim
bi de platin rengi kravatım var
ulam Mete ne adamsın,hakikaten misyon adamısın bizi sana karşı bile bütünleştirdin
hoppala,
millet tişort yaptırır, bu arkadaş branda yaptıracak
benim aklıma fosforlu yeleklere arma yaptırmak geliyor.
Hiçbirimizde yok.
seni de görmeyeli uzun zaman oldu Faruk
kısmetini kapamak istemem,
amcasıyla parka gitmiş kızan muamelesi yapabilirler sana
eee Faruk Sizide DAha sık bekliyoruz buraya artık..
Hakkaten ADam Bizi Bütünleştirdi Bİr Bütün Olduk..fotoğraf çektireceğin zaman montu ödünç verebilirim
bi de platin rengi kravatım var
ulam Mete ne adamsın,hakikaten misyon adamısın bizi sana karşı bile bütünleştirdin
Abi TShirtte Yazdım farkındaysan Bu arada Şu ARma Olayı Çok Yattı Aklıma Burada Bİr SOrayım soruşturayım kim yapabilir bunu bize acaba..hoppala,
millet tişort yaptırır, bu arkadaş branda yaptıracak
benim aklıma fosforlu yeleklere arma yaptırmak geliyor.
Hiçbirimizde yok.
seni de görmeyeli uzun zaman oldu Faruk
İŞte Bu yazıya koptum Sabah sabah yeni kalkmıstım güldürdün ben çok fenakısmetini kapamak istemem,
amcasıyla parka gitmiş kızan muamelesi yapabilirler sana
gecenlerde hangi mt grubu idi bilmiyorum ama bi logo üzerine konuşuyorlardı tişört için logo yapıcaklardı bizde öle bişimi yapsak
neee
varmı böle tişört için falan logo yapacak arkadaş sonra düz renk tişört alır üzerine bastırırız bi yerde
yapılmayacak bişi değil yani
abi ozaman beraber gidelim özeri madem kızan sanarlar diyorsan beni sanmazlar heralde
yok abi ben baş rolde değilim emrahın motor o ben arkaya saklandım ehhee
ne işim var baş rollerde biz figüranlık yaparız ancak baş rolu gençler alsın abi
belki kısmetleri artar
tekirdağ mt yazdıralım ama meteyede giydirelim o zaten bizden
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
abi harbiden çok yakışmış..karizmatikde birisin...bir motor bir adam gibi adama bu kadar mı gider...
abi olayı çözdün sen...sana bi çamır...çakma çapırcı sülümana bi çamır...İlkokul müsamere kolu başkanı kankam baysıtara bi çamır derken hoppp topacdasınız...sonra ben kenara çekilince sizler ne kadar birbirinize yaklaştınız...ve ortamı güzelliği farkettiniz...bu oluşumun bozulmaz...daha iyiye doğru gider...tek üzüldüğüm Semih abinin tükkan çalışmaları nedeniyle sizlere vakit ayıramadığı...oda işleri yoluna koyarsa seyreyle muhabbeti geziyi...
faruk59 ve DETAYIN..SUNAY bile buralara bişey yazmış yani düşün artık...bunlar zor adamlardır he...iki kelam yazmak için çok düşünürler...onlıne olmaya üşenirler...
haydi kolay gele...aman nazar değmeye...başlarınsa Savaş abi varken bu tayfaya bişey olmaz...ama şu Viragolu abimizide unutmayın onuda çağırın bi organize olursa...
olm sivrimisin...ne brandası...mokoko
sen kimle bütünleşcen ayuu yavrusu...
abi canınız sağolsun ben topacı hortlatmak için illaki birilerine kitlerim...sizinkiler bana LPG gaz gibi gelir...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
sülüman ne oldu bizim burgaz gezisi ya
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)