Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Abilerim az önce Muratlı Hizmet gazetesi elime geçti.Başlık şu MOTORCULAR MURATLI SOKAKLARINDA baktım ki cumartesi günki gezinizde bir fotoğraf çekilmişsiniz
vallah abi 1 mayıs bizim dükkan açık nabıcak bu kadar parayı patron anlamıyom ki
[B][I]Dört teker bedenimi İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR..!:[/I][/B] rahmetlinin sözü
Şöyle kalabalık bir grup toplansaydık demekki Muratlıyı motorsikletçiler işgale geldiler diye haber yapacaklardı
Hepi topu 8 motorduk
Herşeyden çok merak ettiğim habere ne yazdılar acaba. 8 motor muratlıda toplandı da ne yaptı yazdılar?
Tekirdağ-Çorlu
Flaş,Flaş,Flaş
Şehrimizi Çorlu'lu motorcular bastı.
Olayda Şehrimizin ağır köfte zayiatı olduğu esnaftan öğrenilmiştir.Bu kadar büyük bir yiyinti eyleminin küçük bir çeteyle gerçekleştirilemeyeceği,ilçemiz içinden de malum şahıslara yardım ve yataklık eden başkaca şüphelilerin de varlığı ilgililerce ifade edilmiştir.
Çetenin elebaşısı olduğu sanılan kırsaçlı,sakallı şahıs fotoğraf çektirmekten kaçınmış ve gazlayıp gitmiştir.
Son anda edindiğimiz bir habere göre,
"bu son eylemiyle adını köfte MT olarak adını duyuran çeteye yardım eden ö.ö isimli şahıs "abi valla bana sadece çay içeceklerini söyleyerek kandırdılar,ben masumum" şeklinde ifade vermiştir.
MOTORCULAR MURATLI SOKAKLARIN
Muratlı sokakları 25 nisan 2009 cumartesi günü motosiklet sesleri ile çınladı.Edrine,L.Burgaz,Çorlu,Çerkezköy ve başka ilçelerden bir çok motosiklet sürücüsü topluluğu ilçemizi gezdiler.100. yıl caddesi önünde gazetemize birer poz veren topluluk üyeleri cadde esnafının garip bakışları arasında gezintilerine devam ettiler.İlçemizden de sürücülerin bulunduğu grubta motosikletlerin son model olması halkımızında ilgisini çekti ve esnafımız motorları uzunca bir şekilde inceledi.Kİmiler ise motorların önünde fotoğraf bile çektirdi.Gazetemize verilen fotoğrafın ardından Muratlı'dan ayrılan motosiklet sürücüleri Tekirdağ yoluna çıkıp halkımızın garip bakışları arasında gezilerine devam ettiler.
Olay olmuş harbiden Aynısını yazdım yalan yok
Şehiriçine girme yasağı koymaları lazım sadece Tekirdağ MT ye özel yoksa bu olay farklı boyutlara ulasabilir
abi şimdi banada haber geldi Biz Adam gibi Toplanmadık bile
Hıdrellezde Bir Toparlanalımda Motorcu GÖrsün ELalem Demekki Çok yabancı muratlı halkı böyle şeylere Gazeteyi Getirirler Birazdan.. MERak ETtim bende
Bir dahakine tam toparlanalımda Belki Postaya falan çıkarız
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
O fotoğrafı çeken elemanla konuşup uygun bir vakitte topluca gitmek gerek oraya esas ozaman tam haberlik oluruz. Haberin linkini de mt sitesine koyarız
Savaş abi yorumuna bayıldım gerçekten. Ağır köfte zayiatı yaşandı gerçekten.
Tekirdağ-Çorlu
Bu gazetenin internet sayfası yokmu acaba
Tekirdağ-Çorlu
durun durun şimdi haberin fotosunu çektim atıcam :D
Buyrun
hahaha yuh valla doğru ben şaka sandım
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)