Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
s.a. ne olmuş böyle site uçmuş ya erdinç gezdinmi yerime abi
sülayman abi bu hafta hava ii olursa yapıyoz mu bişeyler
[B][I]Dört teker bedenimi İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR..!:[/I][/B] rahmetlinin sözü
bizim hayrabollu arkadaslar buyukmandıra koyu varmıs harabola gıderken oranın meşhur sütlu tavuğu cok övdüler deısık tat lezet bence. bence guzel sızce????*
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
olsun beya yap bır organızasyon sen buyukmandıraya bır daha mı gelcez dunyaya
sütlü tavuk için Mandıraya kadar gidilir mi bee.
Çorlu'da bile bulurum ben size
biz bidahaki sefere Köfteci Recep'e ciger+Sucuk+uykuluk+köfte siparişi verelim önceden çatlayınca yemesine.
En iyisi bu.
gezdik burak merak etme hatta köfte bile yedikk sonunda
yanlız sitede şamata var hiç bozmayayıım dedim ortamı
eheheh sunay sen sucuktan vaz geçmezdin ne oldu tavuğamı heves sardın şimdik
ee 1 mayıs eğer herkeze uyarsa tatil olayı yani
Gidelim şu çınarçığa metehan abimizin yanına
1 mayıs bana uyar gidelim derim havalar iyi olursa arkadaşlarda kabul ederse erdinç
Ben 1 Mayıs'ta Karabük'te olacağım.
kısmet hele bi perşembe olsunda arkadaşlar bakarız
abi valla benim cumartesi öğleye kadar olur çalışma ama ben bi şekilde izin kopartırım iş yerinden
ve havalar iyi olursa ben kesin gidicem
yalovaya eğer olaki gelirseniz beraber gideriz
cuma burdan erkenden çıkar gideriz
ama toplanmak lazım işte
şimdiden herkez kendini ayarlamaya çalışsın yada işte perşembe öğeleden sonrasına son kararını versinler ki cuma sabahı buluşma yeri ve kalkış saatini ayarlayalım perşembe akşamı saat 6 ya kadar falan
aynen katılıyorum sana bence topik açsın gitmek istiyenler olursa katılacağım diye yazarlar
kardeşim sende aldın bi çingçang motorculardan çıkamıyonya
Abi fiyatlar çok uygunmuş diyor herkez. Motorda bir arıza yok çok şükür ben gezip fiyatları görmek istiyorum. Deri çantalar 40 tl dedi arkadaş. Takım yağmurluk almış arkadaş 30 tl ye Bir gidip görmek lazım gitmişken gezmek lazım
Tekirdağ-Çorlu
eeee o başka gezmek için olurrrrrrrrr bak
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)