Evet abi 2 motor geçti önde giden srad dı arkadaş giden motorda iki kişi vardı. birisi bayandı ve sırt çantasında oltalar vardı. Hangi gün gü onu şu an çıkaramadım ama sanki pazar günü gibi geldi bana.
Özer pazar günü kısmetse oraya gelmeyi planlıyoruz. İnş. Savaş abi ve Ömer abi de müsait olur topluca geliriz. Canan abi de yüksek bir ihtimal gelecek.
Şu benim motorun egsozunu yapan ustaya gideceğiz. Pazar günü usta açıkmıdır ? Çalışıyor mu ?
Dün gelemedik. Savaş abi gelemeyince bende pek gitmek istemedim. Havanın da bozuk olması ve gece olması da gelmememe de neden oldu. Gerçi Ömer abiler dün Balaban köyüne kadar gidip orada çay içmişler.
Tekirdağ-Çorlu
sayın arkadaşlar İnecik Gezisi topacına bakılması ısrarla şiddetle rica olunur...güzel karelerim üçgenlerim var..(nası esprik ama)
geeaaallll üj beje geeaalll
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...ik-gezisi.html
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
hafta sonu hava nasıl olacak acaba ya gidelim bi yere balık tutmaya iyi olursa hem bi şekilde belki pişirir yerizde sonra ne dersiniz beyler
( Özer bi el at bakiimm şu işe )
valla kardeşim sen olmasan kimse bi yerde toplanamaz gibi geliyor bana
Haftasonu hava gayet güzel olacakmış. Cuma dan sonra havalar ısınıyor. Pazar günü Özer in yanına bir tur düzenleyebiliriz. Halen Özer den ses çıkmıyor.
Özerr şu yadıklarıma bir cevap yaz artık arkadaş. Tost, hamgurger yapmaktan yazılanları okumuyorsun.
Tekirdağ-Çorlu
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
olsun can boğazdan gelir yesin benim kardeşim <<<<< kardeşimin yanına giderken beni unutmayın he
Abi Pazar Günü Yüksek İhtimalle Ben Tekirdağda Açıköğretim DErsinde Olucam ama Sİze Özel Bİşey yapmak isterim.. ayrıca Pazar Günü Egzoscu Kapalı ya. PAzartesi Olmassa Gelin.. hatta ben konusayım istersen adamla ama Kapalı olur yani. CÜnkü Muratlılı değil adam . Bu arada PAzar günü TEkirdağda Bİşeyler yapabiliriz. Yada Sİz Yapın ya bi Organizasyonda sizden olsun he
abi bir süre organizasyon yapmama kararı aldım kendi kendime
İŞiniz gücünüz benim üzerimden prim yapmak ARkadaşım bu kadarda olmaz ki ya Tamam Favori Bİ Adam Olabilirim Sİzlerden GEnç Olabilirim, İLgi Çekebilirim Ama Bİ Ağaçta Bu Kadar Taşlanmaz ki CAnım Taş Kalmadı Yerde Sıpıtçak
abim işin Gücün Benle.. Bu arada PAzar Günü Sanırım Şık Kasapta Hesabı fazla bulan arkadaşlarımız olmuş. ben Mayısın Son HAftasına doğru Bunu Telafi Ederim.. Hİç Sorun Değil .
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
slyscorp ben şahidin Pazar günü istanbul yoluna doğru gidiyordu tam orionun oradaki emniyetin önündeydim selam verdik geçti o bendim yani
eren sen çok geziyosun arkadaşım hep görüyorum ben zaten durmuyom benim işim bu 1 gece girmedim okuyana kadar çenem ağrıdı ya
[B][I]Dört teker bedenimi İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR..!:[/I][/B] rahmetlinin sözü
Evde otursam sıkılırım. Git kafede bilmem nerde otur 15 dakika sonra kanım kaynıyor dayanamıyorum vuruyorujm kendimi yollara ne yapayım bende turluyorum
oldu tabi mokoko...sınırsız dedin herşeye...adam bizi kazıkladı...neyse uzatmayayım...akşam istihkakını aldın yeteri gader...hırs yap baride bir dahaki sefere utandır bizi...gözümüzde göynümüzde doysun emi...
BULUŞMA SAATİ ;12.30
ADNAN ŞIK FİX MENÜ SINIRSIZ KÖFTE SUCUK SALATA SINIRSIZ AYRAN 10 YTL
Herkesi Bekliyoruz .. İRtibat TEl; 0 538 842 8210 - Özer
senle bi irtibat kurucam ben merak etme bir dahaki sefere... sınırsız öpücem seni...
hahaha yaaa metehan yeter darılcak çocuk bak
Abi şimdi sen doymadın da mı rahatsız oldun, yoksa doydun da köfteyi mi beğenmedin, yoksa hesabı fazla gazladılar da ondan mı rahatsızsın? Artık şu durumu bir açıkla.
Bende oraya gittim. Köfteler çok güzeldi diyemem ama sucuklara bayıldım ben Bu arada yediğim en güzel köfteler ahmetbey deydi.
Tekirdağ-Çorlu
yok be gülüm doyduda özere takılıyo biraz yoksa hamudunla götürdü valla
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)