By_Star Bi ARada bi balık organizasyonu da yapalım
ayıpsınız balık dedimi ben ordayım iyi olur bencede yalnız bu işi sevmeyen arkadaşlar illaki vardır onlar ne düşünürler acaba ?
By_Star Bi ARada bi balık organizasyonu da yapalım
ayıpsınız balık dedimi ben ordayım iyi olur bencede yalnız bu işi sevmeyen arkadaşlar illaki vardır onlar ne düşünürler acaba ?
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
seni Sevmeyenin Tekeri PAtlasın İlhan
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...a-merhaba.html
haydi bakalm )
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
özer bu hafta ben katılamıyacağım sanırsam arkadaşın kızı var bitane doğum günü var oraya gideceğim elimizde büyüdü napalımm gitmeden olmayacak ama akşam falan yaparlarsa doğum gününü saat 5e kadar belki gelebilirim.
şuan ereğli iskelede fenerin orada deli mezgit çıkıyor dün test edilip onaylandı bilginize balık işini yapacaksanız eğer bu ara yapın derim çünki hatta ben yarın öğleden sonra orada olacağım yüze 99 malum balık bu sağı solu belli olmaz giderler valla bi yerlere
sonra sizde baka kalırsınız peşlerinden
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Belki bende işlerimi ayarlarsam çok gelmek isterim.Hadi bakalım hayırlısı
ilhan ben seni arıcam kardeşim ok?
ilhan abi düşünmen yeter kusura bakma dün geldin ama vallah çok üzüldüm kusura bakma abi
[B][I]Dört teker bedenimi İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR..!:[/I][/B] rahmetlinin sözü
arkadaşlar Çorludan Mokoko Süleymanın banı kaldırılmış bugünden itibaren yazmaya devam edecektir...banının kaldırıldığını mesai bitiminde öğrendi...artık o da arızaya bağlamıcak moka ve çamura bulaşmadan yoluna devam edicek...
Semih Abi ve Savaş Kayan paşalarda teşrif ederlerse ortama yüce geyik başlar...ortamı bozmayalım...bak şimdiden söylüyorum...diğer il gruplarında örneğin Adana ve Eskişehirde süper ortam buluşmalar muhabbetler var...buranın abonesi olacaksınız yeterki kopmayın...yeri gelir işe başlarken kahvaltıdan sonra bir günaydın veya iyi akşamları eksik etmeyin bence...sonucta hemşosunuz birbirinize sıkı bağlı olmanız lazım...sadece sanalda değil...ok...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
keşke herkes senin gibi ince düşünse arkadaşım benim
süleyman abi senin saygın ve sevgine layık biri değilim inan...nedenini soracak olursan ilk zamanlar sana bir antipatiyle bakıyodum arkandan biraz dedikodunu ettim...artık öyle değil ama bu yüzden sana karşı mahçubum biraz ...
abi MT ye değil size asılıyorum...Eskişehir Adana gibi olun birbirinize bağlanın...ben ebesinin örekesinde İstanbuldayım siz bari birbirinizden kopmayın ilişkileri geliştirin...canlandıralım trakyayı...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
[QUOTE=mete_han;1526943]süleyman abi senin saygın ve sevgine layık biri değilim inan...nedenini soracak olursan ilk zamanlar sana bir antipatiyle bakıyodum arkandan biraz dedikodunu ettim...artık öyle değil ama bu yüzden sana karşı mahçubum biraz metehan inan insanlar biririni tanımadan başka başka düşünebilir önemli olan tanıdıktan sonra düşündükleri benden insanlara zarar gelmez sadece gevezeyimdir biraz
alıtıyı beceremedim arkadaşım neyse
ok sülo başkan...dediğim gibi önümüzdeki maçlara bakıcaz artık...
bugun suleyman abiyle tanışma fırsatım oldu kendisi gerçekten mükkemmel bi insan etrafımda böyle abilerim olduğu için kendimi şans buluyorum ilhan abi sanada teşekkür ederim metehan abi senine de tanışmak isterim iyş.kısmet olur
[B][I]Dört teker bedenimi İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR..!:[/I][/B] rahmetlinin sözü
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)