selam arkadaşlar bu haftasonu yapılacak olan geziye gelemiyorum, umarım eğlenceli bir gezi olur.....
bir daha ki sefere umarım katılırım??????
selam arkadaşlar bu haftasonu yapılacak olan geziye gelemiyorum, umarım eğlenceli bir gezi olur.....
bir daha ki sefere umarım katılırım??????
THRACE
ok ya önemli değil okadar
eywallah kardeşim sorun degil eger birileri bir gezi düzenlerse bende katılırım ama bu benim düzenledigim son gezi olacak motorsikletçi demek gezgin özgür maceracı demek siz hep birileri gezi düzenlesin ugraşsın çabalasın ama biz yinede katılmayalım istiyorsunuz galiba haydi MT ÇORLU coş biraz son 3 gün dedim coşturun siteyi şu an 17 sayfaya geçmiş olmamız lazımdı ewet bakalım kimler geliyormuş listeleyelim
(1)_mambo 59 (2)_SKY KAPTAN (3)_HRNÇR (4)_fevzi abi (5)_deer_152 (6)_burak_kusmez_yamaha_r1 we iki arkadaşı (7)_leonine (8)_doping (9)_canabien (10)_meliss yani toplam 12 motorsikletmi olduk olsun buda iyi şimdi bu yazdıgım arkadaşların içinde geziye katılmak istemeyen warsa lütfen elini wicdanına koyup söylesin katılmayacagını ki bizde kimlerin gelip gelmiyecegini bilelim pazar sabahı ona göre bekliyelim weya artçısı olanlar warsa bilelim artı motorsikleti olupta geziye katılmak isteyen arkadaşı olan warsa onlarıda bilelim saglıklı bir plan yapalım (mambo.59)
arkadaşlar, selam.
hafta sonu şarköyde olamayacağım. yoksa ben de size katılırdım.
bahsedilen yola alternatif bir yol önerim var. tekirdağdan çıktıktan yaklaşık 10-15 km sonra solda "inecik" girişi var (petrol ofisi de var girişte), yol boş ve çok güzel , asfalt, iniş çıkışlar da var yolda. üç köyden geçiyorsunuz (bu yol yaklaşık 30 km) ve sağlamtaştan ana şarköy yoluna çıkıyorsunuz, buradan şarköy 22-25 km. şarköyden dönüşte de tercih edebilrsiniz. yolda polis de yok. gerçi sizler ehliyetlisiniz ama anayolda pazar günü çevirme çok oluyor. ikidebir durdurlup keyfiniz kaçmaz. keyifli gezilermambo 59 adlı üyeden alıntı
"Kalkın ey ehl-i vatan" dediler. Kalktık... Onlar oturdu. Biz ayakta kaldık.
1 gün kaldı arkadaslar hepinizi bekleriz saat 8de dükkanın önune adres 1sayfa geride yazıyor
keyifli yolculuklar diliyorum...
hopps meraba kızanlar bir gezi arifesindesiniz heralde iyi eglenceler diliyorum, aman dikkatli olun
kardeş ben alpay eskiden peugeotum vardı.şimdi zat aldım yaş 22 cadde telefoncuyum melis iletişim sen kimsin bende tanıyamadımmambo 59 adlı üyeden alıntı
slm alpay kardeş ben şakir şarköylüyüm ordayken dj lik yapıyordum we askerlik şubesinin karşısında inegöl köftecisinin yanında market imiz wardı tanıyabildinmi ki tanırsın
sakir olim yarın gidiyoz laaa
Çok çok çok üzücü bir haber. Biz ehliyetlerimizi alamadık. Gerçi ehliyetsiz başka arkadaşlarda var ama beni tanıyanlar bilir, sezon başından beri gittiğim en uzun mesafe iş-ev arası. İte dalaşacağına çalıya dolaş demişler atalarımız. Bunca zamandır sırf bu yüzden yola çıkmayıpta ehliyet almama 1-2 gün varken yakalanırsam kahrolurum. Bizi (fevzi ve beni) affedeceğinizi umuyorum. Acısını çıkaracağımız günü sabırsızlıkla bekliyorum.. Saygılar..
HRNÇR canım harun abim we fewzi abim sizin canınız sagolsun ne demek acısını cıkarırız artık baska zaman hem ehliyetlerinizi kutlarız ama yine de keşke diyom keşke gelebilseydiniz hani olsun fotoları koyacaz artık onlarla idare edersiniz yeni bir gezi düzenlenene kadar arkadaşlar biz sabah yol a çıkıyoruz (mambo.59)
ewet arkadaşlar daha yeni yoldan geldik yorgunum resimleri yarın atacaz insallah fakat bu sabah cok kızdım gelmedigi halde biz de gelicez yazan arkadaşlar war aramızda we boş yere tam 1.30 saat onları bekledik burada birdaha gezi düzenlersek işleri zor yakında birde gallipoli (gelibolu) gezimiz olacak (mambo.59)
arkadaşlar, geziyi kısaca bir anlatsanıza. nasıl geçti, nereden gidip geldiniz ? hava çok sıcaktı ne yaptınız ? şarköyden araba ile dönen arkadaşlarım inecik yolu üzerinde bir grup motorcu gördüğünü söyledi bana. biri korna ile selamlamış onları. siz miydiniz ?
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)