Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
7. sayfa BirinciBirinci ... 567891757107 ... SonuncuSonuncu

[Tekirdağ - MT]

REKLAM ALANI
    ERGENE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    B-King
    selam arkadaşlar bu haftasonu yapılacak olan geziye gelemiyorum, umarım eğlenceli bir gezi olur.....
    bir daha ki sefere umarım katılırım??????
    THRACE

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    SKYKAPTAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ramzey 125cc çift silindir
    ok ya önemli değil okadar

mambo 59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    jınlun 250-5
    eywallah kardeşim sorun degil eger birileri bir gezi düzenlerse bende katılırım ama bu benim düzenledigim son gezi olacak motorsikletçi demek gezgin özgür maceracı demek siz hep birileri gezi düzenlesin ugraşsın çabalasın ama biz yinede katılmayalım istiyorsunuz galiba haydi MT ÇORLU coş biraz son 3 gün dedim coşturun siteyi şu an 17 sayfaya geçmiş olmamız lazımdı ewet bakalım kimler geliyormuş listeleyelim

(1)_mambo 59 (2)_SKY KAPTAN (3)_HRNÇR (4)_fevzi abi (5)_deer_152 (6)_burak_kusmez_yamaha_r1 we iki arkadaşı (7)_leonine (8)_doping (9)_canabien (10)_meliss yani toplam 12 motorsikletmi olduk olsun buda iyi şimdi bu yazdıgım arkadaşların içinde geziye katılmak istemeyen warsa lütfen elini wicdanına koyup söylesin katılmayacagını ki bizde kimlerin gelip gelmiyecegini bilelim pazar sabahı ona göre bekliyelim weya artçısı olanlar warsa bilelim artı motorsikleti olupta geziye katılmak isteyen arkadaşı olan warsa onlarıda bilelim saglıklı bir plan yapalım (mambo.59)

deer_152 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    şimdilik tek tabanca geliorum

Motosikleti
    hyosung karion 125
    arkadaşlar, selam.
    hafta sonu şarköyde olamayacağım. yoksa ben de size katılırdım.

Alıntı mambo 59 adlı üyeden alıntı
    sıkı idman yapın şarköy yoluna saptıgımızda 40km gibi bir mesafe içinde 90dan fazla wiraj bulunmakta çok keyifli bir yol inişli çıkıslı rampalar we güzel asfalt wirajlar falan bayagı iyi umarım eglenirsiniz (mambo.59)
    bahsedilen yola alternatif bir yol önerim var. tekirdağdan çıktıktan yaklaşık 10-15 km sonra solda "inecik" girişi var (petrol ofisi de var girişte), yol boş ve çok güzel , asfalt, iniş çıkışlar da var yolda. üç köyden geçiyorsunuz (bu yol yaklaşık 30 km) ve sağlamtaştan ana şarköy yoluna çıkıyorsunuz, buradan şarköy 22-25 km. şarköyden dönüşte de tercih edebilrsiniz. yolda polis de yok. gerçi sizler ehliyetlisiniz ama anayolda pazar günü çevirme çok oluyor. ikidebir durdurlup keyfiniz kaçmaz. keyifli geziler
    "Kalkın ey ehl-i vatan" dediler. Kalktık... Onlar oturdu. Biz ayakta kaldık.

saol golfy

Motosikleti
    1 gün kaldı arkadaslar hepinizi bekleriz saat 8de dükkanın önune adres 1sayfa geride yazıyor

Motosikleti
    hyosung karion 125
    keyifli yolculuklar diliyorum...

eywallah golfy hazırlıklar son sürat devam ediyor

exile - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 150
    hopps meraba kızanlar bir gezi arifesindesiniz heralde iyi eglenceler diliyorum, aman dikkatli olun

a be kızanım sarköye gideriz beya

ghostriderrrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MASH 150 BEYAZ
    Alıntı mambo 59 adlı üyeden alıntı
    eywallah babyboy kardesim ekledim msn ni HRNÇR SKYKAPTAN we leonine ile tanısma sansım oldu cok sıkı arkadaslar abiler kardesler harika insanlar umarım seninlede en kısa zamanda tanısma sansım olur bu pazar gibi mesela SKYKAPTAN la beraber ufak çaplı bişeyler düsünüyoruz katılırsan sewinirim (MAMBO.59) (ghostriderrrr KARDEŞ BEN ŞARKÖYLÜYÜM AMA SENİ HATIRLAYAMADIM NEDEN ACABA YAŞ KAÇ SENİN MESLEK FALAN) millet paslaşalım çok geride kalıyoruz NERDE TEKİRDAĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞ

arkadaşlar walla ne iş anlamadım insan hergün bi girer bakar 5 dakika siteye dimi nooluyo diye biz daha burda birbirimizi tutamazsak noolur bizim halimiz sonra babyboy kelek yapma kardeş pazar günü hepberaber denize gidiyoruz ok
    kardeş ben alpay eskiden peugeotum vardı.şimdi zat aldım yaş 22 cadde telefoncuyum melis iletişim sen kimsin bende tanıyamadım

Motosikleti
    jınlun 250-5
    slm alpay kardeş ben şakir şarköylüyüm ordayken dj lik yapıyordum we askerlik şubesinin karşısında inegöl köftecisinin yanında market imiz wardı tanıyabildinmi ki tanırsın

Motosikleti
    sakir olim yarın gidiyoz laaa

Motosikleti
    Terzi kendi söküğünü dikemezmiş
    Çok çok çok üzücü bir haber. Biz ehliyetlerimizi alamadık. Gerçi ehliyetsiz başka arkadaşlarda var ama beni tanıyanlar bilir, sezon başından beri gittiğim en uzun mesafe iş-ev arası. İte dalaşacağına çalıya dolaş demişler atalarımız. Bunca zamandır sırf bu yüzden yola çıkmayıpta ehliyet almama 1-2 gün varken yakalanırsam kahrolurum. Bizi (fevzi ve beni) affedeceğinizi umuyorum. Acısını çıkaracağımız günü sabırsızlıkla bekliyorum.. Saygılar..

Motosikleti
    jınlun 250-5
    HRNÇR canım harun abim we fewzi abim sizin canınız sagolsun ne demek acısını cıkarırız artık baska zaman hem ehliyetlerinizi kutlarız ama yine de keşke diyom keşke gelebilseydiniz hani olsun fotoları koyacaz artık onlarla idare edersiniz yeni bir gezi düzenlenene kadar arkadaşlar biz sabah yol a çıkıyoruz (mambo.59)

ben suan şarköydeyim.....

Motosikleti
    jınlun 250-5
    ewet arkadaşlar daha yeni yoldan geldik yorgunum resimleri yarın atacaz insallah fakat bu sabah cok kızdım gelmedigi halde biz de gelicez yazan arkadaşlar war aramızda we boş yere tam 1.30 saat onları bekledik burada birdaha gezi düzenlersek işleri zor yakında birde gallipoli (gelibolu) gezimiz olacak (mambo.59)

mambo59 gelenleri listeleki herkes gelmeyenleri bilsin

Motosikleti
    hyosung karion 125
    arkadaşlar, geziyi kısaca bir anlatsanıza. nasıl geçti, nereden gidip geldiniz ? hava çok sıcaktı ne yaptınız ? şarköyden araba ile dönen arkadaşlarım inecik yolu üzerinde bir grup motorcu gördüğünü söyledi bana. biri korna ile selamlamış onları. siz miydiniz ?

7. sayfa BirinciBirinci ... 567891757107 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler