srad 150 arabaya değişmem o ses olmazsa zaten hevesim olmaz o racaing e onlar başka bi makina bu dunyadan değil sanki
[B][I]Dört teker bedenimi İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR..!:[/I][/B] rahmetlinin sözü
arkadaşlar artık buradan yazısıyoruz haberiniz olsun.. Tekirdağ MT il Grubu üzerinden ;)
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
özerrrr kankaaa ulen ben varken senin neyine organizasyon...gördük 3 hafta önce Şarköye giderken ulan dibine geldik üşendin gelmedin be...hele ki Orhan gelicem dedi ekti...Savaş Kayan abi semih abi ekti...bizim Sülüman çalışıyodu ona lafım yok ama sağlam ektiniz kankalar...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
abi biri yazmıştı ondan yazdım.
bu arada 26 nisanda çanakkaleli dostlarımız gelicek bizleri ziyarete haberiniz olsun.
10 mayısta çanda olucaz bi kaç motor gelmek isteyen varsa bize katılabilir,ben 8 i akşamı yola çıkıp manisaya gitmeyi düşünüyorum,oraya kadar gelemem diyen olursa 10 mayısta çanda olucaz oraya direk gelebilir..
abi müsait değildik kusura bakma,en yakın zamanda görüşmek üzere,tekrardan aramıza hoş geldin...
uzak derken?
::tutkuy::
çan a gelemyi düşünüyon mu caner?
::tutkuy::
arkadaşlar abimiz metehan aramıza döndü tutmayın beni abi hoşgeldin sen nere ben oraya artık motoruda büyütecem seni çok ozledim hoşgeldin
ya kardeşim faruk çan çok uzak be gülüm çanak kale olabiler
Selamlar herkese
Faruk sağolsun bizden önce davranmış Dediği gibi 26 Nisan'da sizlerle buluşmak için Tekirdağ'a geliyoruz. Geç kalmış olsak da iade-i ziyaret yapmamız gerekiyor artık. 26 Nisan'da beraber olmak dileğimizle, Çanakkale'den sevgiler
Kuyuya taş atan kişi
Dün akşam Faruk , Sebahattin Hocam ile beraber kouştuk msnde ve sonunda tarih belirleyebildik
Bu arada sen şuraya tıkla bakalım Özer'im
Kuyuya taş atan kişi
Oraya da gideceğiz bea herşey sırayla
Kuyuya taş atan kişi
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)