iyş.aksilik olmaz ilhan abi tanışmak istiyodun bi kaç foto çekinde bizde bakalım
iyş.aksilik olmaz ilhan abi tanışmak istiyodun bi kaç foto çekinde bizde bakalım
[B][I]Dört teker bedenimi İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR..!:[/I][/B] rahmetlinin sözü
evet tekirdağ rıhtıma kimler geliyo bugün.
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
özer org için çok teşekkürler kardeşim çaylarada teşekkür etmeyi unuttuk çok teşekkür ederim erşey için
Fotorafları görelim beyler...Bugun geziye katılamadım ama aklım hep sizdeydi
RÜZGARLA YARIŞ HAYATIN TADINI YAŞA
No Matter What You Ride, It's All The Same Wind....
AKLINIZ ve KASKINIZ BAŞINIZAN EKSİK OLMASIN...
valla bende yok faruk kardeşim çekti
Ben bir kaç tane çektim çok kaliteli olmasada hiç yoktan iyidir upload ediyorum..
Bende olan bitenler bunlar diğer abilerim çekmiştir umarım.
Bence Süper Geziydi.. Kaza Falanda Yoktu Bu arada Bendede VAr Fotoraf ;)
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
gezi güzeldi walla kısa mesafeli ama oldukça rüzgarlı bi geziydi helede çorluya gelirken tırların yanımdan geçmesi yokmu öteki tarafa geldim gittim wala inşallah bundan sonraki gezilerde daha kalabalık oluruz. bu arada tuningteki erdinç abinin egzos sesi hala kulağımı çınlatıyo ne sesti o öyle , herşey için teşekürler arkadaşlar .
evet arkadaşlar baya güzel eğlenceli idi
özer kardeşim valla sana tşk. etmek boynumuzun borcu
herşeyi organize eden sen idin herşey için tşk. ederim
umarım bundan sonraki gezilerde yanlız rüzgar olmaz :( laf aramızda çorluya gelince motordan bi indim bacaklarım buz kesmişti resmen )
anşaşılan süper di hiç aklımdan çıkmadınız ya hafta sonu izin olsa gelicemde yok işte nabalım kısmet değilmiş
[B][I]Dört teker bedenimi İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR..!:[/I][/B] rahmetlinin sözü
resimleri atan arkadaşlar elleriniz dert görmesin,kanka nerdesin resimleri ne zaman atıcan
::tutkuy::
Bensiz gezi yapıyorsunuz bana bi alo bile demiyorsunuz çok üzüldüm yazdım bi yere
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)