aramıza hoş geldin dostum
aramıza hoş geldin dostum
::tutkuy::
arkadaşlar topici mizin etiketlerini tekirdağ ve tekirdağ mt trakya mt' ye çevirtiyorum... Etiketler böyle olmamalı..
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
bora öncelıle h.g. isim mi değişicek şimdi benim için fark yapmaz
[B][I]Dört teker bedenimi İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR..!:[/I][/B] rahmetlinin sözü
arkadaşlar by star yaparsa doğru şey yapar benim kardeşim
bugün Saat 13.30 Da Sahilde Bulusuyoruz.. Irtibat Numarası 0 538 842 8210 ... özer
çalışıyorum ya lanet olsun
arkadaşlar kimse neden bişey yazmıyo ya
sizde hoş geldiniz
havaların ısınmasıyla gezilerimiz tam gaz devam edecektir,bizi bekleyin
Faruk'um ve Özer'im herşey için çok teşekkürler. Çok keyifliydi herşey. Bundan sonra her Trakya turunda rahatsız ederim sizi. Beni, evinde ağırlayan Faruk'a ayrıca teşekkür ederim. Gece ki muhabbet çok güzeldi. Sağolasın adaş
Kuyuya taş atan kişi
öemli değil dostum,pek uyku uyutamadım sana kusura bakma
Olur mu öyle şey bea. Canavar gibi uyumuşum valla
Kuyuya taş atan kişi
TEKİrDAĞ / Şarköy
bu sene güneşin yüzünü göremiycez galiba böyle giderse
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
arkadaşlar 12 nisan pazar günü istanbul mt sarıyer garipçeye gezi düzenliyor ve bu gezi için bizleride davet ediyorlar .. Ne yapalım sizce.. ? Ayrıca aynı gün Tekirdağ Tunning Car Grubunun Muratlı Aydınköy meşeliğinde Mangal Partisi Var.. İçlerinden Şenol AÇıkgöz Abimiz Bizleride Oraya Davet Etti.. Sizce hangisine gitsek ? Ne yapsak Yorumları bekliyorum=)
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
mrh güzel memleketimin güzel motorcuları ben gebzede oturuyorum inşallah bu sitenin sayesinde bir gezide tanışırız
Özer abi Aydınköye giderseniz benide çağırın motorla gelirim Trafiğe çıkamıyorum Ehliyeti alana kadar böyle devam :=)
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)