merhaba arkadaşlar ben çorludan
hım pardon karıtı yaaaaaa özür ewwet arkadaslar 6 aguıstos yanmasın hep beraber daha guzewle yer hysung_turuwa bayii nin önü yeri bilmeyen arkadaşları çorlu otogardan alıcaz şimdiden iyi seyirle MTciler (YA MURAT OLİM YA BU PAZAR NERDE TOPLANIP NE YAPICAZ ACIKLA SU MEWZUYU )BEN WARIM
evet kardeş benim
pardon ben doping değilim
sitede şu an bi ikimiz varız şakir
canabien hoşgeldin
anlaşıldı arkadaşlar 06/08/2006 saat 08:00 de çorluda buluşuyoruz
bu arada o tarihe kadar belki tshirtlerimizde gelir küçük bir protesto yapmış oluruz digital fotograf makinesi olan arkadaslar varsa getirsin bol bol resim çekelim
evet gelen arkadasların listesi
*mambo-59(yani şakir)
*skykaptan(yani ben volkan)
*hrnçr(harun abimiz)
*deer-152
*meliss(burgazdan)
*leonine(murat)
*burak küsmez
*fevzi abimiz
*canabien
*birde burgazdan bir arkadasımız nicini bilmiyorum ama bize gt 250 motorunu bakıma getirdi oda gelicek
ok arkadaslar yokmu daha arttıran hadi bekliyoruz
hadi arkadaslar
slm bende gelicem bu arada yeni arkadaşlar hoş geldiniz aramıza gerçe bende yeniyim ama olsun bu arda skykaplan sizin az aşağıdaki asya bayindeki oralda gelicek benim yeğenim ondada asya 150 var bende gelcem diyo tanırsın sen
[B][I]Dört teker bedenimi İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR..!:[/I][/B] rahmetlinin sözü
ewet arkadaslar dewam cok guzel gidiyoruz şu an 12 kişi olduk ne kadar fazla katılım olursa okadar eglenceli oıur bu iş son 6 gün
arkadaşlar saat 18.30 civarı çerkezköyde 2 acemi arkadaşımız kaza yaptılar kırmızı ışıkta bekliyordum diğer taraftanda bir panelvan ortalama 100-110 km hızla geliyordu scooter ile yola çıktı ve toparlayamadı çarptı tek gördüğüm motorun plastik aksamı havada uçuşuyordu ve çocukların biri panelvan önünde yatıyor diğeri ise ileriye fırlamıştı inşallah düzelir ve eski sağlığına kavuşurlar babam arkamdaydı adamın elleri titremeye başladı bakamadı bile .
Herkese selam ben L.burgazdan.....
Skykaptan organizasyona beni de eklemişsin eyvallah....
06/08/2006 görüşmek üzere.........
THRACE
hoş geldin ergene aramıza evet arkadaşlar pazar günü gidiyoruz kaç kişiyiz
[B][I]Dört teker bedenimi İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR..!:[/I][/B] rahmetlinin sözü
evt arkadaslar işte böyle ergene icini bilmiodum ondan öyle yazdım ok
ergene kardeşim aramıza hoş geldin arkadaşlar son 5 günümüz war sıkı idman yapın şarköy yoluna saptıgımızda 40km gibi bir mesafe içinde 90dan fazla wiraj bulunmakta çok keyifli bir yol inişli çıkıslı rampalar we güzel asfalt wirajlar falan bayagı iyi umarım eglenirsiniz (mambo.59)
aynen beyler isteyen denize girmek isteyenler yanlarında mayolarını getirsinler ok
şarköye gidip denize girmemek olmaz tabiki hazırlıklı gelicez her ne kadar yüzme olayı zayıfta olsa ayaklarımı ıslatırım gene girerim
dimi ama deer bu arada insan bası orda çünki ızgara felanda yapılacak etler felan için insan bası 10ytl alınacaktır ok
millet hazırmısınız son 3 gün kaldı sabah saat 8.00 da bulusuyoruz hyosung truva bayiini bilmeyenler haber wersin ki onları otogardan alıcaz
ben (mambo.59)
bu arada bende skykaptan volkan tel nom:05357648926
beni arayabilirsiniz
Slm ben Bora SEKMEN .... İstanbulluyum aslen ama Çorlu da Oturuyorum. Belediye Konutlarında......
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)