TEKİRDAĞ MT Ailemizin RAMAZAN BAYRAMI'nı en içten duygularımla kutlarım...
Kazasız bol keyifli sürüşler..
__________________________________________________ _____________Murat GERGERLİ ve AİLESİ
.
.
slm tekirdağ mt..aklıma bişey geldide ondan rahatsız ediyorum..biara fırtınalar koparıldı çorluda pidt yapılacak yarışlar türkiyeye getirilicek ve buda 2009 da bitecek..ne durumda pist yapım aşamaları???
hocamm çok açıklayıcı olmuş teşekür ederimm..malesef,yine ümitlerimiz boşa çıktı...sağlık olsun bidahakine inşallah demek kaldı..
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
slm arkadaşlar
ben çorludan erdinç
etkinlikler harici toplandığınız yerler varmı
varsa nerelerde toplanıyorsunuz.
aramıza hoş geldin,biri .
burda toplanalım mı diyor bizde toplanıyoruz işte
::tutkuy::
Merhaba Erdinç bey çarşamba günü baba kız suzuki srad la orion istikametinde kasksız gezen sizmiydiniz yoksa ? Gerçi bende kasksız olarak motoru yıkatmaya opet e gidiyordum
Tekirdağ-Çorlu
ARamıza Hoşgeldin erdinç eğer daha fazla aktif olursan sitede ve burada daha kolay gelişmelerden haberin olabilir.. biz sürekli gezioz :p
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
özer kardeşim sizi özledim buluşalımyaaaaaaaaa
Selamlar herkese
Hafta sonu Ankaradaydım pek nete giremedim. Umarım herkes iyidir
Özer videoları yüklediniz mi? Aradım bulamadım ben
arkadaşlar il gruplarında tekirdağ ımı kullanıyorsunuz yoksa trakya mt yimi
burda pek fazla söyleşi olmuyor sanırım yada artık sezon bitti diyemi herkez suskun
ikisinide kullanıyoruz..fark etmiyor... Msni de kullanıyoruz :D ozersahilde@hotmail.com
Bu haftasonu Tekirdağ da olucam arkadaşlar varmı İstanbul'dan bi isteğiniz???
KaSkTaK
Trakya nerdesiniz??
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
Cumartesi Akşam Üstü Tekirdağda Buluşmak İsteyenler Arıyabilir... 0 538 842 8210 BişiLer Ayarlarız ;)
çok Durulduk çoookk !! :(
selamlar tekirdağ mt :D pazar sabahı tekirdağda olucam . var mı istediğiniz bişey istanbuldan
KaSkTaK
Tekirdağ MT'nin Mübarek Kurban Bayramınızı kutlar, sizlere ve ailenize huzur, sağlık dolu günler dileriz. Sevgilerle Çanakkale MT
Kuyuya taş atan kişi
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)